T-paitakoronavirustiedotustapahtuma Ankarassa

T-paitakoronavirustiedotustapahtuma Ankarassa
T-paitakoronavirustiedotustapahtuma Ankarassa

Ankaran pääkaupungin kunta, kiinnittääkseen huomion lisääntyviin Covid-19-tapauksiin, pääkaupungin 5 pisteessä, "Huomio koronavirusta vastaan! Se jakoi tuhansia t-paitoja ja naamioita, joissa oli teksti "Mask-Distance-Cleaning". Ankaran pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mansur Yavaş antoi julkilausuman sosiaalisessa mediassa ja pyysi "Tule kantamaan t-paitojamme vapaaehtoisesti sinulle, tehostakaamme taistelua epidemiaa vastaan ​​yhdessä".


T-paidat on suunnitellut Ankaran pääkaupunkiseutu, jotta voidaan lisätä tietoisuutta koronavirusepidemiasta. ”Huomio koronavirusta vastaan! Tuhansia T-paitoja, joissa oli teksti "Mask-Distance-Cleaning", jaettiin pääkaupungin kansalaisille.

Başkentin asukkaat osoittivat suurta kiinnostusta t-paitoihin ja naamioihin, joita jaettiin AŞTİn, Dikimevi ANKARAY -aseman, Batıkentin metroaseman edessä ja Hacı Bayram-ı Veli -moskeijan ja Güvenparkin edessä. Vaikka t-paitojen jakelu jatkuu viikon ajan, Ankaran pääkaupungin kaupunginjohtaja Mansur Yavaş antoi julkilausuman sosiaalisessa mediassa ja pyysi "Tule kantamaan t-paitojamme vapaaehtoisesti, tehostakaamme taistelua epidemiaa vastaan ​​yhdessä".

OUTBREAK-VAROITUS ANKARA-PÄÄOMASTA PÄÄOMOIHIN

Ankaran pääkaupunkiseudun poliisilaitoksen johtaja Mustafa Koç, joka osallistui tapahtumaan Kızılay Güvenparkissa, totesi, että pääkaupunkiseudun kunnan taistelu koronavirusta vastaan ​​jatkuu intensiivisesti.

Koç totesi haluavansa lisätä kansalaisten tietoisuutta jaetuilla t-paidoilla ja muistutti, että Covid-19-tapausten kasvu saavutti kriittisen ulottuvuuden, ja sanoi:

"Ankaran pääkaupunkiseudulla kaksinkertaistimme kaikki toimenpiteemme epidemian leviämisnopeuden kasvun vuoksi. Teemme työpaikkatarkastuksia ottamalla mukaan kunnamme lääkärit sekä työterveys- ja työturvallisuusasiantuntijat. Tarjoamme kansalaisillemme naamio- ja desinfiointiaineita. Tänään, "Huomio koronavirusta vastaan", jonka rakensi pääkaupunkiseudumme! Tuomme t-paitamme yhdessä Başkentin kansan kanssa Ankaran 5 pisteeseen. Suosittelemme kansalaisiamme välttämään ruuhkaisia ​​ympäristöjä, käyttämään naamioita jatkuvasti ja noudattamaan henkilökohtaista hygieniaa. Menestymme yhdessä ja "6 miljoonaa yksi sydän" pelastaa Ankaran tästä taudista "

KAMPANJA on saavuttanut tavoitteensa

Kaiken ikäiset, 7–70-vuotiaat Başkentin asukkaat, jotka käyttävät kampanjan tueksi jaettuja t-paitoja, kiinnittivät huomiota toimenpiteiden merkitykseen pandemiaprosessissa ja kokivat värikkäitä hetkiä tietoisuustoiminnalla.

Başkentin kansalaiset, jotka ostivat Ankaran pääkaupungin kunnan jakamat naamiot ja T-paidat viidestä eri kaupungin pisteestä, joissa asukastiheys on suuri, kiittivät Metropolitania hakemuksesta. Toteamalla, että inhimillisellä tekijällä oli merkittävä rooli epidemian leviämisessä, Başkentin kansa jakoi ajatuksensa seuraavilla sanoilla:

 • Kürşat Arif Emir: ”Minusta pääkaupungin kunnan toteuttama koronavirusepidemian vastainen kampanja oli erittäin hyödyllinen. Varsinkin kun koronavirus on lisääntynyt merkittävästi Ankarassa, tällaiset tutkimukset herättävät ihmisten huomion. En aio ottaa pois T-paitaa ja ilmoitan ystävilleni ostamaan sen. Kiitos."
 • Sanmak Necla: Pidin pääkaupunkiseudun t-paidoista, jotka lisäävät tietoisuutta koronaviruksen puhkeamisesta. Tapaukset ovat lisääntyneet Ankarassa, mielestäni tietoisuus lisääntyy, jos kaikki käyttävät näitä t-paitoja ja matkustavat. "
 • Elif Aydemir: ”Pidin todella t-paidoista, jotka oli valmistettu kiinnittämään huomiota koronavirukseen. Pidän tätä t-paitaa jokapäiväisessä elämässäni. Kiitän pääkaupunkiseudun kuntaa. "
 • Selkeä leijona: ”Käytän t-paitaa hyvin päivittäisessä elämässäni ja edistän tietoisuutta. Oli erittäin hyödyllistä jakaa naamioita hänen kanssaan, kiitos. "
 • Beyzan ranta: ”Pidän todella suurkaupungin tietoisuuden tutkimuksista. Viime kuukausina hän on myös työskennellyt naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi. Kiitän presidenttiämme suuresti hänen työstään. "
 • Mücahit Saraçoğlu: ”Näimme, että pääkaupunkiseudun kunta jakoi t-paitoja tietoisuuden lisäämiseksi, ja ostimme sen. Pidän todella pääkaupunkiseudun työstä koronavirusepidemiaa vastaan. Kiitämme sinua."
 • Eray Şahin: ”Mansurin presidentin tietoisuus koronavirusta vastaan ​​on ollut erittäin hyvää. Se jaetaan kaikille. Kiitos paljon. Metropolitan kunta tekee parhaansa estääkseen epidemian leviämisen. Meidän on tehtävä osaltamme ja otettava huomioon epidemiaa koskevat varoitukset. "
 • Halil Dağaşan: "Ensinnäkin haluamme kiittää Ankaran pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajaa Mansur Yavaşia, joka valmisteli niin mielekästä kampanjaa. Toivotamme maallemme päästä eroon tästä ongelmasta mahdollisimman pian. Toivotamme kansalaisillemme kiinnittää huomiota sosiaalisiin etäisyyksiin, hygieniaan ja naamioihin.
 • Timur Varol: "Näin Ankaran pääkaupunkiseudun edistämän tiedotuskampanjan AŞTİ: ssa. Se on todella mukava työ. Tämä kampanja, jonka hän valmistautui varoittamaan ihmisiä ja yhteiskuntaa virukselta, on meille erittäin miellyttävä. Ankaran pääkaupungin pormestari Mansur Yavaş on hoitanut pandemiaprosessia alusta asti erittäin hyvin. Haluan kiittää presidenttiämme Mansur Yavaşia hänen palveluistaan ​​kansalaisina. "
 • Tülay Osmanoğulları: ”Pidin todella Ankaran pääkaupunkiseudun valmistelemasta valistuskampanjasta. Ihmisten tulisi olla tietoinen koronaviruksesta. Kaikkien kuntien tulisi tehdä tällaisia ​​palveluja. Haluan kiittää presidenttiämme Mansur Yavaşia hänen palveluistaan. "
 • Sami Tek: ”Tulin Erzurumista. Seuraan kaukaa, presidentti Mansur. Se oli hyvä työ tietoisuuden lisäämiseksi, onnittelen. Hyvin harkittu sovellus ihmisten ilahduttamiseksi. Käytän t-paitaa, kun menen kotikaupunkiini, ja kerron sen kaikille. "
 • Ali Savaş:"Kiitämme pääkaupunkiseudun kuntaa tästä organisaatiosta. Toivon, että se on tehokas. Haluamme, että kansalaisemme ovat herkkiä. Meidän ei pitäisi odottaa kaikkea valtiolta. Hieman, meidän on toimittava vastuullisesti. Jos noudatamme näitä sääntöjä, estämme viruksen leviämisen lyhyemmässä ajassa. "
 • Mustafa Saygili: "Ostin T-paidan ja olin tyytyväinen tähän palveluun. Se on sovellus, jonka ihmiset muistavat. Minulla oli myös Covid-19-virus. Tämä prosessi oli minulle ja perheelleni hyvin vaikea. Ihmisten ei pitäisi ottaa pandemiaa kevyesti. Haluan kiittää kuntaamme tämän prosessin hallinnasta hyvin. "
 • Bahri Uysal: ”Ensinnäkin kiitos kunnallemme. Se on ollut hyvä palvelu ihmisten tukemiseksi ja huomion kiinnittämiseksi tämän pandemiaprosessin aikana. Käytän sitä myös erittäin hellästi ja pidän sitä matkamuistona. "
 • Gul Turkmen: ”Olen tyytyväinen tähän hakemukseen. Kuntamme tulisi jatkaa tällaista työtä, ja se lisää ihmisten moraalia. Luulen, että ihmiset kiinnittävät enemmän huomiota näkemällä nämä T-paidat. "
 • Ömer Beyazıtoğlu: ”Toivon, että ihmiset noudattavat näitä sääntöjä. Jos kaikkien ei tarvitse noudattaa näitä sääntöjä, tämä tauti lisääntyy. Lääkärimme eivät voi enää mennä kotiin, mutta useimmilla ihmisillä on naamarit käsivarsissaan ja leuissaan. Siksi tämä pääkaupunkiseudun kampanja on ollut hyvä, kiitos. "
 • Ülkünur Karadaş: "Ensinnäkin haluan kiittää pääkaupunkiseudun kuntaa. Kaikkien on oltava varovaisia ​​tässä vaikeassa prosessissa. Tämä on ollut todella hyvä tietoisuusharjoitus. "
 • Cemalettin Özbek: ”Mansurin presidentti ja hänen tiiminsä ovat toimineet erittäin hyvin tämän koronaviruksen puhkeamisen jälkeen. Jälleen he tekivät mukavan sovelluksen. Kiitän heitä. Toivon, että muut kunnat toimisivat näin. "
 • Fatih Arslan: ”Se on erittäin mukava sovellus. Varsinkin viime aikoina koronavirustapausten määrä on kasvanut ja sosiaalinen etäisyys, naamiosääntöjä ei ole noudatettu. Haluan kiittää pääkaupunkiseudun kuntaa ja niitä, jotka ovat antaneet panoksensa. "
 • Devran Eren: ”Kiitän pääkaupunkiseudun kuntaa tällaisen projektin luomisesta. Mielestäni se on projekti, jossa korostetaan, että ihmisten tulisi toimia. Kiitos maskista ja T-paidasta. "


jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar