Sümelan luostarin köysiradahanke on saavuttanut loppuvaiheen

Sümelan luostarin köysiradahanke on saavuttanut loppuvaiheen
Sümelan luostarin köysiradahanke on saavuttanut loppuvaiheen

Trabzonin pääkaupunkiseudun neuvoston ensimmäinen kokous pidettiin syyskuussa pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan Murat Zorluoğlun puheenjohtajana. Joukkueet desinfioivat pääkaupunkiseudun kokoussalin perusteellisesti ennen kokousta.


Sosiaalisen etäisyyden sääntöjen mukaisesti pidetyn kokouksen alussa pormestari Zorluoğlu kertoi neuvoston jäsenille pääkaupungin kunnan tekemästä työstä.

HÜSEYİN TÜRKERIN NIMI PYSYY

Pormestari Zorluoğlu aloitti puheensa muistamalla pääkaupunkiseudun kunnan tienrakennuksen kunnossapito- ja korjausosaston johtajaa Hüseyin Türkeriä, joka kuoli äskettäin koronaviruksen takia. Pormestari Zorluoğlu totesi, että heillä oli suurta kipua pääkaupunkiseudun kunnana, ja sanoi: "Valitettavasti olemme menettäneet rakkaan johtajaystävän, veljemme Hüseyin Türkerin, joka on tarjonnut tärkeitä palveluja Trabzonille monien vuosien ajan. Välitämme armomme hänelle jälleen kerran; Toivotamme kärsivällisyyttä hänen vaimolleen, lapsilleen ja sukulaisilleen. Hüseyin Beyn kuolemaa kohdattiin suurella surulla koko Trabzonissa. Hänellä oli yhteys kaikkiin. Hüseyin Beyn kallisarvoinen vaimo ja lapset ovat luottamuksessamme. Olemme antaneet kaikenlaista tukea ja jatkamme sitä. Aloitimme rakentaa erittäin suuren kampuksen Bulakiin. Siitä tulee pääkaupunkiseudun tärkein tukikeskus. Edesmennyt Hüseyin Türker on ponnistellut saadakseen tähän mennessä tehdyn työn tähän pisteeseen. Jos pidät sitä tarkoituksenmukaisena, haluaisimme antaa Trabzonin pääkaupunkiseudun kunnan Hüseyin Türker -kampuksen nimen ja pyytää kuolleen veljeämme muistaa tässä kaupungissa monien vuosien ajan.

Hän toivotti surunvalittelunsa TEKATAŞlle

Presidentti Zorluoğlu, joka välitti osanottonsa myös TİSKİn pääjohtaja Ali Tekataşille, sanoi: "Toimitusjohtajamme arvostettu isä on tavannut yhden yön Rahmeti Rahmanin kanssa. Kävin Elazığissa surunvalittelua varten ja välitin terveiset. Toivotan armoa Jumalalta ja kärsivällisyyttä arvostetulle veljellemme Ali Tekataşille ja hänen perheelleen. "

TARVIKKEIDEN PYSÄKÖINTI TULEE PALVELUUN pian

Pormestari Zorluoğlu antoi seuraavat lausunnot työistä, jotka pääkaupunkiseudun kunta on tehnyt ja aikoo tehdä viimeisen kuukauden aikana: ”Joitakin aikaa kunnostettujen Hamamizade İhsan Bey -kulttuurikeskuksen kattopäällysteet ja yleiset kunnostustyöt ovat saavuttaneet 70 prosenttia. Toivon, että se valmistuu lyhyessä ajassa. Edellisellä kaudella tangenttiellä aloitettu monikerroksinen täysin automaattinen pysäköintialue on alustavassa hyväksymisvaiheessa. Se otetaan käyttöön hyvin pian. Myös Ortamahallessa Akçaabatin alueella rakennettavan vierastalon rakentaminen on saavuttanut väliaikaisen hyväksymisvaiheen. "

NAISTEN HALİ-RAKENTAMINEN JATKUU NOPEASTI

”Naisten valtio on meille erittäin tärkeä projekti. Kaivaukset ovat parhaillaan käynnissä siellä. Koska se on herkkä paikka, työskentelemme sen herkkyyden kanssa, että historiallisia ja kulttuurisia esineitä voidaan paljastaa milloin tahansa. Olemme läheisessä yhteydessä museo- ja luonnonsuojelulautakuntaan. Joten se kesti vähän kauemmin. Ajoittain syntyi rakenteita, joita asianomaiset hallitukset tarkastivat teknisesti. Tällä hetkellä ei ole ongelmaa ja rakennusprosessi jatkuu nopeasti.

2021 MATKAILUKAUSIKAUDEN VAPAUTTAMISEKSI

”Olemme tehneet paljon työtä saadaksemme Çal-luolalle modernin ilmeen. Lippujen, tuotteiden myynti ja näköalaterassin rakentaminen ovat alustavassa hyväksymisvaiheessa. Rakennamme tärkeän laitoksen Altındere-laaksoon Maçka-tielle. Se on erittäin mukava ravintola, vastakkaisella puolella, tarjoamme sitä myös turisteille joidenkin ulkorakennusten kanssa. Täällä ylitimme 50% tason. Tavoitteenamme on tehdä vuosi 2021 valmis matkailukaudelle. "

KUVAN SAASTUMINEN POISTETTU

”Saavutimme 90%: n tason julkisivun kunnostusprojektissa, jonka olemme tehneet aukion ympärillä. Vaikka kaupungin väreissä oli aluksi epäröintiä, kuulemme usein, että Trabzonin keltainen sopii hyvin aukiolle siinä paikassa, johon tulemme. Neliön ympärillä on 45 rakennusta kunnostettu, opasteet ja näkösaasteet ovat kokonaan kadonneet. Tämän työn arkkitehdit ovat arvokkaita jäseniämme edustajakokouksessa. Haluan kiittää kärsivällisyydestä kauppiaita ja rakennusten omistajia, jotka käyvät kauppaa 45 rakennuksessa Meydanin alueella. "

OTOGAR ANTAA KAUPUNGILLE erillisen kuvan

”Tarjous linja-autoasemahankkeesta, jolle pidämme erittäin tärkeänä, järjestettiin 18. elokuuta. Osallistujia oli 3. He tarjosivat 56, 64 ja 67 miljoonaa. Eritelmässä oli myös muita kuin hintaelementtejä. Arvioimme sitä yhdessä heidän kanssaan, ja hinnan kannalta edullisimman tarjouksen tarjoava yritys oli tästä päivästä alkaen ensimmäinen. Kutsumme kyseisen yrityksen tekemään sopimuksen lähipäivinä. Se on erittäin tärkeä projekti Trabzonille. Se tuo lisäarvoa alueelle, linja-autoasema, jota Trabzon on odottanut jo vuosia, antaa kaupungille aivan toisenlaisen ilmeen erittäin modernina ja samalla myös teoksena. Onnittelut tästä tärkeästä projektistamme kaupungillemme. "

Paljastamme uuden asuinalueen MOLOZissa

"Molozin alueelle luomamme asuintiloihin tekemämme kaasu- ja palokunnan rakennustarjoukset tehtiin 23. heinäkuuta ja sopimukset tehtiin 2. syyskuuta. Toivon, että me valmistamme tämän paikan alle vuodessa. Siellä teimme mukavan modernin gasilhane-tarjouksen vastaamaan Trabzonin tarpeita vastikään rakennetun suuren moskeijan lähellä. Palokunnan rakennus on saanut taloudellisen elämänsä päätökseen siellä. Tuhomme sen ja vedämme palokunnan lähinnä Bulakin kampuksellemme. Rakennamme kuitenkin yksityistä kampusta Ortahisarin palokunnalle Moloziin. Toivon, että se valmistuu ennen vuoden loppua. Jälleen kerran, moskeijan ympäristössä teemme tarjouksen avoimista ja suljetuista pysäköintialueista lähipäivinä. Meillä on uusi asuintila, joka tuo suurta arvoa alueelle, kun valmistamme alueen, sanomalla Kuyumcukent, Eurasia Bazaar, sisä- ja ulkopysäköintialueet, leveät aukiot, kahvilat, ruokailu- ja juomapaikat, lasten leikkiryhmät, nuoriin liittyvät kosketukset.

2. VALMIS TRABZONIN TURKISSA

”Aloitimme urheilun suorituskyvyn mittaamisen ja kyvykeskuksen työn, jonka lupaimme vaalikaudella. Tällä hetkellä saatavilla vain Ankara Pursaklarissa. Toinen pidetään Trabzonissa. Saimme apurahoja nuoriso- ja urheiluministeriöltä ja teollisuusministeriöltä. Suurkaupunkina lisäämme hieman meitä. Meillä ei ole ongelmia sekä rakentamisen että laitteistokalusteiden kanssa. Sen tarjous pidetään 2. syyskuuta. Teemme sen uudena laajennuksena aivan nykyisen TOHM-rakennuksen vieressä. Haluamme hyödyntää siellä sijaitsevaa majoituspalvelua. Sitä ei tunneta julkisesti, mutta tämä on paikka, jossa erityisesti urheilijoiden terveys tarkistetaan. Trabzonin kaltaisessa kaupungissa se on erittäin tärkeä keskus, josta saadaan tietoja, jotka voivat mitata ja tallentaa kaikkien urheilijoiden suoritukset. Päätimme myös henkilöstön työskentelemään siellä ja lähetämme sen kuuden kuukauden kurssille Ankaraan. "

ANTAMME TRABZON ICE -LUISKUHUONEEN

”Tuomme kaupunkiin erittäin tärkeitä yleisiä puutarhoja. Otimme Akçaabatin kansallisen puutarhan käyttöön viime kuukausina. Vakfıkebirillä on erittäin mukava yleinen puutarhatyö. Metropolitan kunnana teimme lisäyksiä Ortahisar Hüseyin Avni Akerin kansallispuistoon. Parkkipaikkaa ei sisällytetty projektiin, sisällytimme projektiin parkkihallin erityisillä ponnisteluillamme. Haluamme sen olevan elävä puisto. Tästä syystä laitimme luisteluradan, jota ei koskaan ollut saatavilla Trabzonissa. Me teemme sen. Synteettinen jäähalli 400 neliömetrillä valmistuu hankkeen myötä. Jälleen rakennamme rullalautaradan 650 neliömetrin alueelle. Julkista puutarhaa koskevat tutkimukset jatkuvat nopeasti. "

Vietimme intensiivistä aikaa

”Vietimme paljon aikaa kansallisen puutarhan toisen vaiheen muodostavan alueellisen metsätalousosaston majoituksiin. Kun kaikki asunnot ovat tyhjiä, hävitämme pääkaupunkiseudun kunnana majoitusyksiköt kuuden dekaanin alueella ja tuomme ne kaupunkiin puistomme jatkeeksi. Esitimme myös Numune-sairaalaa vastapäätä olevia vanhoja rakennuksia ympäristö- ja kaupungistumisministerillemme, joka tuli äskettäin kaupunkiin. Hän antoi tarvittavat ohjeet pakkolunastuspisteessä. Allekirjoitimme pöytäkirjan TOKI: n kanssa. Teemme pakkolunastuksen, tuhomme sen ja tuomme alueen puistoon. Se puhdistetaan meren rannalla. "

KULJETUSTA OHJETAAN YKSI YKSIN

”Molozissa on alue, jolla meillä on tällä hetkellä busseja. Palvelimme siellä säiliöissä, kuten hökkeleissä. Tätä ei voitu hyväksyä. Tästä syystä halusimme rakentaa Moloziin Trabzonin arvoisen kuljetusrakennuksen. Sivusto toimitettiin 11. elokuuta. Aloimme työskennellä nyt. Kun se on valmis, rakennamme Trabzoniin erittäin kauniin kuljetusrakennuksen, jossa voimme hallita kuljetuksia yhdestä kädestä, varustettu elektronisilla laitteilla ja jossa kuljettajamme voivat levätä. "

Aloitimme YMPÄRISTÖSÄÄTÖTYÖT UZUNGÖLISSA

”Aloitimme maisemointityöt Uzungölissä, mikä on luonnollinen ihme. Uzungölin ympäristössä tehdään vihreitä kenttätöitä, päällysteiden päällystämistä ja kaiteita. Toivon, että 2. vaihe on isompi projekti. 2. vaiheen projektityöt ovat valmistumassa. Tarjouskilpailun yhteydessä luomme järven ympärille paljon suurempia viheralueita. Ammatit poistetaan. Luomme paikkoja, joihin ihmiset voivat tulla ja kävellä helposti. Kun 2. vaihe on valmis, meillä on upea alue. Vuokrasimme paikan pääkaupunkiseudun kunnaksi. Kirjoitimme ministeriölle sen jakamista varten. Me pääkaupunkiseudun kunnana haluamme olla siellä. "

Se sopii hyvin TRABZONille

”Tarjous rakennustöistä järjestettiin 2,3 hehtaarilla Çömlekçin alueella. Sopimus on tehty, työn toimituspaikka on toimitettu. Meillä on Çömlekçin uudet kasvot muutaman vuoden kuluttua. Ja kun tämä projekti on valmis, se sopii hyvin Trabzonille. Jatkamme myös seuraavia purku- ja pakkolunastustoimenpiteitä. "

AVAAMME YALINCAK-RANNAN SEURAAVA VUOSI

”Metropolitan kunnana olemme luomassa rantaa Yalıncakiin. Projektityöt on saatu päätökseen noin kilometrin pinta-alalta, joista osaa käytetään rannana. Rannan vieressä on kävely- ja pyöräilyreittejä, oleskelualueita, pukuhuoneita. Kaikki, mitä pitäisi tapahtua rannalla, on suunniteltu erittäin mukavasti. Odotamme saavansa huutokauppapäivänä. Teemme projektin talvella. Avaamme sen ensi kesänä kansalaisten palvelemiseen merikauden kanssa. Pysäköinti- ja kuljetusongelmat ratkaistaan ​​täällä. Sanomme jo onnea kaupungillemme. "

AJONEUVON LIIKENNE suljetaan

”Monikerroksinen pysäköintihanke on saatu päätökseen aukion 3. vaiheelle, tarjouskilpailu on alkanut. Se otetaan pian tarjouspäivänä. Aloitamme nykyisen İskenderpaşa-pysäköintialueemme jälleenrakennuksen, jonka yläpuolella on asuintilaa ja sen alla noin 500 autoa. Tämä myös laajentaa jalankulkijoiden aluetta huomattavasti. Suljemme tämän alueen ajoneuvoliikenteelle. Kun kolmas vaihe on valmis, se lisää kauneutta aukion kauneuteen uutena lisäyksenä. "

Saavu köysiradaprojektin viimeiseen vaiheeseen

”Olemme saavuttaneet viimeisen vaiheen Sümelan luostarin köysirataprojektissa. Erittelyt on luotu. Lopulliset tekniset järjestelyt tehdään. Aloitamme tarjousprosessin pian, kun olemme saamassa päätökseen Tonyan markkinapaikka- ja pysäköintihankkeet. "

HALUAMME TUO GANITAN KAUPUNKIIN

”Meillä on Ganitan ja Farozin välillä järjestelyprojekti, johon kiinnitämme suurta huomiota. Ganita oli yksi tämän kaupungin tärkeimmistä ahdista. Se on ollut vähän tyhjäkäynnissä pitkään. Haluamme tuoda Ganitan takaisin kaupunkiin. Ensimmäisenä askeleena Ganitasta Faroziin olemme saaneet päätökseen rantajärjestelyprojektimme syyskuussa. Toivon, että saamme huutokauppapäivän lokakuussa. Haluamme järjestää Ganitan uudelleen pisteeksi, jossa merelle pääsee aukiolta helpoimmalla tavalla, ja tarjoamaan sitä ihmisillemme.

TUOTAMME RATKAISUN KULJETUSKYSYMYKSIIN

”Valmistelimme kuljetusten pääsuunnitelman tarjouskilpailun. Tällä hetkellä esikarsinta on ilmoitettu. Toivon, että saatamme tarjousprosessin päätökseen kohtuullisessa ajassa ja aloitamme rakennusprosessin. Kuljetusten pääsuunnitelma tuottaa ratkaisuja kaupunkimme kuljetusasioihin monin tavoin. Tässä mielessä pidämme liikenteen pääsuunnitelmaa erittäin tärkeänä. "

TEEMME VAIHTOEHDON

”Sümelassa on sekaannusta ja pysäköintiongelma kävijöiden ylöspäin viemisen kohdalla. Metropolitan kunnana loimme siellä erittäin suuria pysäköintialueita. Otimme vastuun kuljettaa turisteja ylös rengasmuodossa. Prosessi jatkuu. Pyrimme yhdessä Maçkan kunnamme kanssa luomaan järjestystä tälle alueelle. Lopetamme nykyisen sotkun ja siirrämme ihmisiä kohtuulliseen hintaan. Samalla rakennamme metsän läpi kulkevaa vaihtoehtoista tietä, jota voidaan pitää noin kymmenen kilometrin pituisena päätien suuntaisena. Kun tie on valmis, luodaan vaihtoehtoinen reitti ihmisillemme, jotka menevät yllä oleville tasangoille, ei Sümelaan. Sen infrastruktuuri on valmistunut suurelta osin, sen peitto säilyi. Teemme päällysteen kuutiomaisina kivinä alueen mukaan. "

Olimme naapuriemme kanssa

"Giresunissa on tapahtunut suuri katastrofi, etenkin Derelissä. Toivotamme jälleen Jumalan armoa kuolleille kansalaisillemme. Jaamme naapurimme Giresunin tuskan. Pääkaupunkiseudun kunnana haluaisin jakaa, että olemme vaikeina aikoina naapurimme kanssa ja että kamppailemme kaikin keinoin. Tuimme pääkaupunkiseudun kuntana 18 henkilöä, 10 ajoneuvoa etsintä- ja pelastustöissä, 10 sprinkleria pesutöissä ja erilaisia ​​rakennustarvikkeita. TİSKİna tiimimme työskentelivät 20 henkilöstön ja 7 ajoneuvon kanssa, joista 14 oli täysin varusteltu. Ystävämme työskentelevät edelleen siellä. "

ORTAHİSARISSA EI OLE ONGELMAA

”TİSKİn tekemä tärkeä työ kaikilla alueilla jatkui elokuussa. Tässä vaiheessa olemme aloittaneet Ortahisarin juomavesiverkon muutosprojektin, joka on erittäin iso projekti. 565 kilometrin juomavesilinja muutetaan kokonaan. Viisi joukkuetta työskentelee tällä hetkellä Beşirlissä ja Kalkınmassa. Tietysti näemme tämän paitsi juomavesiprojektina myös mahdollisuutena. Teimme myös tarjouksen sadan miljoonan liiran sadevedestä ja viemärilinjasta. Toisin sanoen, samalla kun teemme juomavesityötä samanaikaisesti, poistamme tarvittaessa myös viemäri- ja sadeveden puutteet. Lisäksi luomme tietoliikenneinfrastruktuuria älykaupunkisovellusten piiriin. Toisin sanoen muodostamme kanavamme valokuitulinjojen asettamiseksi noin 100 kilometrin päähän. Kansalaisillamme saattaa olla ajoittain vaikeuksia tämän kolmivuotisen projektin aikana. Pyydän kallisarvoisia kansalaisiani ymmärtämään tänä aikana. Kun se on valmis, Trabzonin keskustassa ei ole juomavesi-, viemäri- tai sadevesiongelmia monien vuosien ajan. "

Puheenjohtaja Zorluoğlun puheenvuorojen jälkeen keskustelu parlamentin esityslistan kohdista alkoi. Edustajakokous päättyi, kun 25 esityslistan kohtaa oli keskusteltu ja siirretty valiokunnille.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar