Söğütlüçeşme YHT -asemasta ei tule ostoskeskusta

Söğütlüçeşme YHT -asemasta ei tule ostoskeskusta
Söğütlüçeşme YHT -asemasta ei tule ostoskeskusta

İstanbul KadıköyTCDD: n pääosasto antoi kirjallisen lausunnon hankkeesta, joka on tarkoitus rakentaa Turkin valtion rautateille (TCDD) kuuluvalle Söğütlüçeşme-rautatieasemalle.


Lausunnossa; - Projektissa suunnitellut liiketilat on suunniteltu vain matkustajien tarpeisiin ja ne on ratkaistu viheralueella sopusoinnussa projektin hengen kanssa. Hanke on ekologinen KadıköySe on työtä, joka tuo lisäarvoa. Kyseinen alue ja erityisesti maasiltojen alla olevat alueet järjestetään uudelleen ja tuodaan eloon, muutetaan avariksi ja turvallisiksi alueiksi kansalaisillemme. Tarjoamalla laadukasta palvelua kansalaisillemme, jotka haluavat matkansa aikana rautatiet, Kadıköy ja esitämme esimerkillisen elämänkeskuksen, joka tuo lisäarvoa Istanbulille ihmisillemme.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar