Satamissa käsiteltyjen konttien määrä kasvoi 8,8 prosenttia

Satamissa käsiteltyjen konttien määrä kasvoi 8,8 prosenttia
Satamissa käsiteltyjen konttien määrä kasvoi 8,8 prosenttia

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ilmoitti, että satamissa elokuussa 2020 käsiteltyjen konttien määrä kasvoi 8,8 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan kuukauteen verrattuna ja oli miljoona 1 tuhatta 31 TEU: ta. Ministeriön mukaan elokuussa satamissa toteutetut vientisuuntautuneet konttikuljetukset kasvoivat 447 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan kuukauteen verrattuna ja olivat 5 405 TEU.


Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ilmoitti elokuussa satamissa käsiteltyjen lastien ja konttien määrän. Lausunnossa ilmoitettiin, että satamissa käsiteltyjen konttien määrä tammi-elokuussa 2020 laski 2,5 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja toteutui 7 miljoonalla 410 tuhannella 748 TEU: lla. Lisäksi kirjattiin, että käsitelty rahti oli 2,5 miljoonaa 325 tuhatta 66 tonnia, mikä kasvoi 350 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Lausunnossa korostettiin, että satamissa elokuussa käsiteltyjen konttien määrä kasvoi 8,8 prosenttia edellisen vuoden elokuuhun verrattuna ja toteutui miljoonana 1 tuhannena 31 TEU: na. Se kasvoi 447 ja oli 2020 miljoonaa 1,9 tuhatta 40 tonnia.

239 miljoonaa 387 tuhatta 441 tonnia merikuljetettua ulkomaankaupan rahtia

Ministeriö puolestaan ​​ilmoitti, että ulkomaankaupan konttikuljetukset kasvoivat elokuussa 5 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan kuukauteen verrattuna ja olivat 775 519 TEU. Todettiin, että elokuussa satamissa toteutetut vientisuuntautuneet konttikuljetukset kasvoivat 5 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan kuukauteen verrattuna ja olivat 405 744 TEU: ta. Käytettiin seuraavia lausuntoja:

"Säiliön purkaminen tuontitarkoituksiin kasvoi 6,5 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan kuukauteen verrattuna ja oli 369 775 TEU. Meriliikenteessä ulkomaankauppaa varten käsiteltyjen konttien kokonaismäärä tammi-elokuussa 2020 oli 2,4 miljoonaa 5 tuhatta 830 TEU: ta, vähennystä oli 596 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. "

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön mukaan satamien vientiä varten lastattu lastausmäärä väheni elokuussa 2020 2,5 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan kuukauteen verrattuna, 10 miljoonaa 727 tuhatta 545 tonnia, ja tuontia varten purettu määrä oli 4,9 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan kuukauteen verrattuna, Se kertoi kasvaneensa 18-766 miljoonalla 397 tuhannella XNUMX tonnilla.

Lausunnossa todettiin, että meriliikenteessä ulkomaankauppaa varten käsitellyn lastin kokonaismäärä tammi-elokuussa 2020 oli 3,7 miljoonaa 239 tuhatta 387 tonnia, kasvua oli 441 prosenttia verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Kauttakuljetusten käsittely kasvoi 28 prosenttia

Todettiin, että elokuussa 2020 satamissa käsiteltyjen kauttakuljetusastioiden määrä kasvoi 28 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan kuukauteen verrattuna ja oli 190 tuhatta 168 TEU: ta, kun taas lastin määrä kasvoi 4,2 prosenttia 6 miljoonaan 391 tuhanteen 765 tonniin. Lausunnossa todettiin, että eniten konttinkäsittelyä suoritettiin Ambarlın satamaviranomaisen hallintoalueella ja mainitun satamaviranomaisen käsittelyssä elokuussa 257 tuhatta 587 TEU-konttia. Rahdin perusteella ilmoitettiin, että suurin osa käsittelystä suoritettiin Kocaelin satamaviranomaisen hallinnollisella alueella ja kaikkiaan 6 miljoonaa 143 tuhatta 163 tonnia lastia.

Suurin osa konttien viennistä Espanjaan

Ministeriön lausunnossa todettiin, että eniten vientiin suuntautunutta meriliikenteen konttikuljetusta satamissa oli elokuussa 2020 42 TEU ja suurin vientirahti suoritettiin Espanjaan 816 tonnilla. Jaettiin, että Kreikka ja Belgia seurasivat vastaavasti Espanjaa.

Lausunnossa todettiin, että konttien purkaminen tuontitarkoituksiin koostui Kreikasta tulevista kontteista, joissa oli 71 tuhatta 22 TEU: ta. "96,9 TEU, 68 prosenttia näistä lastista, kuljetettiin ulkomaisten lippujen alla purjehtivilla aluksilla. Konttikuljetukset Egyptistä 816 tuhannella 51 TEU: lla ja Israelista 187 tuhannella 44 TEU: lla seurasivat Kreikkaa. Kirjallisessa lausunnossa todettiin myös, että elokuussa 285 suurin merikuljetusten lastinkäsittely tapahtui lähetyksissä Venäjän kanssa 2020 miljoonalla 4 tuhannella 851 tonnilla. Ministeriö korosti myös, että 950 prosenttia ulkomaankaupassa kuljetetuista kontteista toteutettiin Turkin lipun alla purjehtivilla aluksilla.

Suurin osa käsittelystä oli kovaa hiiltä

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ilmoitti 2 miljoonalla 214 tuhannella 46 tonnilla, että ulkomaankaupassa satamissa käsitellään eniten tavaraa. Rautaromua seurasi 2 miljoonaa 141 tuhatta 43 tonnia ja raakaöljyä miljoonalla 1 tuhannella 891 tonnilla.



jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar