Samsunin kaupunginsairaalan säätiö perustetaan mahdollisimman pian

Samsunin kaupunginsairaalan säätiö perustetaan mahdollisimman pian
Samsunin kaupunginsairaalan säätiö perustetaan mahdollisimman pian

Samsunin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mustafa Demir totesi, että kaupungin sairaalan tarjouskilpailu oli saatettu päätökseen ja että perusta rakennetaan lyhyessä ajassa valmistelujen jälkeen.


Terveysministeri Fahrettin Koca, joka saapui Samsuniin viime perjantaina, sanoi: "Olemme toteuttamassa kaupunkien" kaupunginsairaalan "unelmia, jotka presidenttimme sanoi" unelmani ". 1000 hengen kaupunkisairaalamme tarjous tehtiin Samsunissa. Pian perusta pannaan ja rakentaminen aloitetaan. Tämä sairaala tulee olemaan ylpeyden ja kaupungin merkki ”, heidän lausuntonsa herättivät suurta jännitystä kaupungissa. Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mustafa Demir toivoi sairaalasta hyötyä Samsunille. Pormestari Demir muistutti, että tarjousprosessi alkoi perustutkimusten valmistumisella viime huhtikuussa. ”Tarjousprosessi on ohi. Samsunin kaupunginsairaalan rakentaminen alkaa lyhyessä ajassa. Kuten terveysministeri totesi vierailullaan Samsunissa, toivon, että panemme perustan valmistelujen valmistuttua.

Kaupungin sairaalaan, joka rakennetaan 234 tuhannen 371 neliömetrin alueelle Canikin alueelle, on 900 vuodepaikkaa. Sairaalan yleishoitoyksiköiden lisäksi onkologinen sairaala, ydinlääketieteellinen keskus, joka on varustettu uusimmilla tekniikan tutkimuslaitteilla, sydän- ja verisuonikirurgia- ja rintakeskus, geneettisten sairauksien keskus, jossa hoidetaan geneettisten sairauksien hoitoprosessia, lisääntymisapuväline, elin- ja kudossiirtokeskus, aivohalvauskeskus, palovammat Keskukseen tulee myös 40 leikkaussalia ja 1 hybridileikkaussali. Sairaalassa, jonka huoneet suunnitellaan yhden hengen vuoteiksi, on myös teho-osasto, jonka kapasiteetti on 200 vuodetta.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar