Ensimmäinen vaihe suoritettu SSB: n UD-kilpailussa

Kuva: Presidentin puolustusteollisuuden presidentti

Puolustusteollisuuden puheenjohtajakauden Swarm UAV -teknologian kehittämis- ja esittelyhankkeen puitteissa järjestämän kilpailun ensimmäinen vaihe, johon osallistuvat mikroyritykset ja pk-yritykset, on saatu päätökseen.


Puheenjohtajavaltion puolustusteollisuuden presidentti prof. DR. İsmail Demir totesi aiheesta antamassaan lausunnossa seuraavaa:

”Turkin puolustusteollisuus on saavuttanut merkittävää menestystä miehittämättömien ilma-alusten alalla viime vuosina. Nykyään turvallisuusjoukkojemme käyttämät kansalliset ja kotimaiset UAV: ​​t ovat luokkansa johtavia järjestelmiä maailmassa. Turkin puolustusteollisuutena jatkamme pyrkimyksiämme jatkuvasti kehittää itseämme tekniikan suhteen ja hankkia uusia tekniikoita tällä alalla. Miehittämättömien järjestelmien käyttö parvekekonseptilla lisää merkittävästi ystävällisten elementtien suojaustasoa, tulivoimaa, kohteiden täsmällistä tuhoamista, älykkyyttä, havainnointia ja tiedustelutoimintoja. Vaikka taktiset UAV: ​​t suorittavat tärkeitä tehtäviä laumana toimimiseksi, aloitimme Swarm UAV -tekniikan kehittämis- ja esittelyhankkeen, jotta mikroyrityksemme ja pk-yrityksemme voisivat saada valmiuksia tällä alalla ja vahvistaa karjan UAV-tekniikan ekosysteemiä. Pyrimme kehittämään Herd UAV -teknologian kehittämis- ja esittelyhankkeen avulla algoritmeja ja ohjelmistoja mikroyritysten ja pk-yritysten miehittämättömien alustojen käyttöön laumakonseptissa. Järjestimme kilpailun, joka koostui neljästä vaiheesta projektin puitteissa. Teimme ensimmäisen vaiheen ensimmäisen vaiheen Kalecikin UAV-testikeskuksessa. Kun näemme yrityksemme jännityksen ja päättäväisyyden, toivomme ja uskomme kasvavat. Uskon, että tähän kilpailuun osallistuvat yrityksemme antavat merkittävän panoksen maamme puolustamiseen kehittyneemmällä UAV: ​​lla. "

Ensimmäiseen vaiheeseen haki 26 yritystä

Kiinteän siipiparjan UAV: ​​n avoimen ympäristön kohteiden havaitsemis- ja tuhoamisoperaatio-esiohjelmoitu käsilennon kattava vaihe-1-vaihe-1 -kilpailu, johon osallistui 26 yritystä. Tuki vaaditun pätevyyden täyttäville yrityksille katettiin teknologian kehittämiskustannuksista. Monet yritykset osallistuivat Kalecikin UAV-testikeskuksessa suoritettuihin lentokokeisiin ja osoittivat kykynsä.

Yritykset, jotka ovat onnistuneesti suorittaneet vaiheen 1 vaiheen 1 lentokokeet, jatkavat kehitys- ja tuotantotoimintojaan projektin puitteissa vaiheen 2 valvonnalla ja tehtävänsiirrolla. Vaiheen 1 kolmas ja neljäs vaihe koostuvat "lähietäisyyden etsinnästä, kohteen havaitsemisesta ja tuhoamisesta" ja "pitkän kantaman tiedustelusta, kohteen havaitsemisesta ja tuhoamisesta poistumalla kuljetusalustalta".

Kilpailu päättyy seuraavien vaiheiden jälkeen:

  • Vaihe 2: Pyörivä siipi-parvi UAV-sisäinen navigointitehtävä
  • Vaihe 3: Drone-uhkien poistaminen kiinteän / pyörivän siipiparjan UAV: ​​lla
  • Vaihe 4: Kiinteä / pyörivä siipi UAV- ja UAV-laumaoperaatio avoimessa ja suljetussa ympäristössäjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar