Rautatiet sen 164. vuotena

Rautatiet sen 164. vuotena
Rautatiet sen 164. vuotena

Rautamatka, jonka rohkeat ihmiset, kuten "pitkä kapea tie", ovat aloittaneet, on tänään 164 vuotta vanha. Mikä ei ole muuttunut, tiet, kaupungit, veturit, vaunut, asemat, asemat ... Jännitys muuttumattomassa sydämessämme, päättäväisyys luonteessamme, rautatie asennossa.


TCDD on nimettömien sankareiden suuren taistelun nimi. Jokainen kaupunki, jokainen kaupunki ja kylä, johon pääset, on iskulauseemme työ. Rautatiet kuljettavat kulttuuria, vaurautta ja hyvinvointia minne tahansa. Toisin sanoen sen on jälleen valloitettava Anatolia, joka valloitettiin vuonna 1071.

Behiç ERKİN on legendaarinen nuoren tasavallan kuljettaja. Kuinka paljon olemme velkaa ensimmäiselle pääjohtajalle. Kuinka paljon olemme velkaa kollegoillemme Edirnestä Karsille 164 vuoden ajan.

Maailman rautatiet Turkki merkitsee tavoitettamme, työskentelemme edelleen suurella uhrauksella, että kenetlerkimme toisiamme. Olemme tehneet monia töitä rinta rinnan, suurnopeusjunista moderneihin asemiin ja asemille, logistiikkakeskuksista Marmarayhin, joka vei meidät mereen Eurooppaan. Olemme tietysti kiitollisia presidenttimme Recep Tayyip ERDOĞANille siitä, että hän pitää rautateitä tärkeänä.

Muistan niitä, jotka ovat kuolleet tällä siunatulla 164 vuoden matkalla, ja onnittelen kaikkia eläkkeellä olevia ja päivystäviä rautatieyrityksiä tämän suuren menestyksen tuntemattomina sankareina.

Rakkaudella ja hellyydelläni.

Hyvää 164. vuosipäivää ...

Ali İhsan UYGUN
TCDD: n pääjohtajajutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar