Vaikka TCDD tarjoaa Choof Choo -potkulaudan, rautateillä työskentelevät työntekijät kuljettavat kuin meloni-vesimeloni

Vaikka TCDD tarjoaa Choof Choo -potkulaudan, rautateillä työskentelevät työntekijät kuljettavat kuin meloni-vesimeloni
Kuva: t24

Sözcü sanomalehden kolumnisti İsmail Saymaz, Kuljetti liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlun ilmoittama paikallinen ja kansallinen skootteri 'Chof Chof'. Saymaz totesi, että "vaikka TCDD on ylpeä Çuf Çufistaan, rautateillä työskentelevät työntekijät viedään aamuvuoroon kuin meloni ja vesimeloni".


Sitä ei lasketa. "Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu ilmoitti hyvistä uutisista, että edellisen päivän salaisina toimittajina keksittiin: Turkin valtion rautatiet (TCDD) paikallisen ja kansallisen skootterin painikkeessa painettiin tuotantoa varten. Karaismailoğlun tietojen mukaan nämä skootterit palvelevat rautatieasemilla. Junasta nousevat matkustajat voivat vuokrata skootterin ja jatkaa matkaa kaupungissa. Valtion skootterille on annettu hyvin paikallinen ja kansallinen nimi: Çuf Çuf! Olen samaa mieltä; Se ei ole yhtä jännittävä kuin kotimainen lentohanke, jota edistettiin röyhkeästi viisi vuotta sitten ja joka sitten vaimennettiin vaalien jälkeen. Ehkä ei niin paljon kuin kotimainen auto. Mutta jopa nimellään riittää ihmisten lämmittäminen! " puolusti mielipiteitään.

Saymaz sanoi: "Vaikka TCDD kerskelee Çuf Çufia, rautateillä työskentelevät työntekijät viedään aamuvuoroon kuten melonit ja vesimelonit. Vaikka turvallisuuden enimmäisnopeusrajoitukseksi määritetään 18 kilometriä Çuf Çufille laaditussa asetuksessa, Divriğin onnettomuudessa osallisena olevan tienhoitoajoneuvon nopeusmittaria ei ole korjattu viiden kuukauden ajan. Vaikka kypärä on pakollinen Chuf Choufissa, skootteria halvempi radio on hyvin yleinen alihankkijalle. Çorlusta Divriğiin tämä "kukoistava" vastuuttomuus tappaa meidät. " käytti ilmaisua.

Artikkelin loppuosa Klikkaajutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar