Raitiovaunujen tarkastukset lisääntyivät Eskişehirissä

Raitiovaunujen tarkastukset lisääntyivät Eskişehirissä
Raitiovaunujen tarkastukset lisääntyivät Eskişehirissä

Eskişehirin pääkaupunkikunta jatkaa koronaviruksen torjuntaa koskevan toimintasuunnitelman puitteissa määrätietoisesti toisaalta Turkin sisäministeriön toimesta samalla kun osallistuu yleisesti suoritettuun tarkastukseen ja jatkaa jatkuvaa valvontaa.


Pandemiakauden alusta lähtien Metropolitan Municipality, joka on taistellut taudin leviämisen estämiseksi, varoittaa edelleen kansalaisia ​​hallitusta sosiaalisesta elämästä. Poliisiryhmät, jotka lisäävät edelleen kansalaisten tietoisuutta fyysisestä etäisyydestä, naamioista ja hygieniasta alueilla, joilla on suuri tiheys, osallistuvat myös yksinomaan sisäasiainministeriön tekemiin tarkastuksiin. Lisäksi joukkoliikenteen tarkastukset joukkoliikenteessä, sukkuloissa ja takseissa ovat tehostaneet raitiovaunujen tarkastuksia viime päivinä. Joukkueet, jotka varoittavat kansalaisia ​​naamioista ja etäisyydestä nousemalla raitiovaunuille yhdessä ESTRAM-virkamiesten kanssa linjoilla, joilla tiheys on kokenut, ja toisaalta tarkistamalla ajoneuvojen liput, ne ryhtyvät toimiin rikkomuslain puitteissa.

Poliisiryhmät huomauttavat, että tapausten määrä Eskişehirissä kasvaa päivittäin, ja erityisesti muistuttavat kansalaisia ​​maakunnan yleisen hygienialautakunnan ottamasta velvollisuudesta käyttää naamiota kaikkialla muualla kuin kotona.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar