Tavşanlı Emetin valtion tie on tarkoitus valmistua vuonna 2021 ''

Tavşanlı Emetin valtion tie on tarkoitus valmistua vuonna 2021 ''
Tavşanlı Emetin valtion tie on tarkoitus valmistua vuonna 2021 ''

Kütahyan kuvernööri Ali Çelik tutki tieinvestointitutkimuksia töiden loppuunsaattamiseksi vuonna 2020 suunniteltujen tavoitteiden mukaisesti.


Kuvernööri Ali Çelik, joka tutki paikan päällä tehtäviä töitä Tavşanlı - Emet State Highway, Tavşanlı-Emet-Simav State Highway, Emet - Simav State Road ja Bigadiç-Simav-Abide Road Demirci, moottoriteiden 14. aluejohtaja Hän sai tietoa Ömer Güzeliltä viimeisimmästä tilanteesta.

"TAVŞANLI - EMET STATE HIGHWAY on tarkoitus saada päätökseen vuonna 2021"

Kuvernööri Çelik totesi, että Tavşanlı - Emet-valtatie on tarkoitus saada päätökseen 16. helmikuuta 2021.

"MATKUAIKA LYHENEE"

Kuvernööri Çelik totesi, että Tavşanlı - Emet-valtion tie on korkealaatuinen tie, jonka leikkausstandardi on 25,2 km. Ja valmistuttuaan tielle, jolla monet kylätiet ovat yhteydessä toisiinsa, matka-aika lyhenee, elämän ja omaisuuden turvallisuus taataan, ja ympäristöä edistetään myönteisesti vähentämällä päästöjä ja myötävaikuttaen kansantalouteen. "

"EMET-SİMAVIN VALTATIEN TAVOITTEEN VALMISTAA VUONNA 2021"

Kuvernööri Çelik totesi, että rakenteilla olevan Emet-Simav-valtion tien on tarkoitus valmistua 27. heinäkuuta 2021, joten matkustusaikaa lyhennetään 25 minuutilla. Kuvernööri Çelik sanoi: "Tällä tiellä, jolla on suuri villieläinpopulaatio, liikennetapaturmat ja eläinten kuolemat estetään palvelutrumpuilla."

"BİGADİÇ-SİMAV-ABİDE -TIEN DEMİRCİ-DIVISIONIN TYÖT PÄÄTTYVÄT VUONNA 2022"

Vali Çelik totesi, että Bigadiç-Simav-Abide-tien Demirci-risteyksessä, joka on yksi tärkeistä valtatieverkoston valtimoista, joka mahdollistaa Afyonkarahisarista, Uşakista, Kütahyasta, Eskişehiristä ja Bursasta peräisin olevan kaupallisen ja turistiliikenteen saavuttamisen Egeanmeren pohjoispuolelle, Vali Çelik ilmoitti, että sen tarkoituksena on saada työt päätökseen vuonna 2022. ja totesi, että turvallisuus lisääntyy.

Kuvernööri Çelik, joka tutki myös tietä Murat Mountainin lämpökeskukseen, sai tietoja suunnitelluista tietöistä.

Tutkimusten aikana keskusteltiin myös lisätoimenpiteistä onnettomuuksien ehkäisemiseksi Ilıcan risteyksessä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar