Pysäköintialue 824 ajoneuvolle Üçkuyular-siirtokeskukseen

Pysäköintialue 824 ajoneuvolle Üçkuyular-siirtokeskukseen
Pysäköintialue 824 ajoneuvolle Üçkuyular-siirtokeskukseen

İzmirin pääkaupunkikunta toteuttaa siirtokeskus- ja pysäköintihanketta, joka antaa Üçkuyularille hengityksen. Tästä lähtien İzmirin asukkaat, jotka jättävät ajoneuvonsa pysäköintialueelle, voivat mennä helposti mihin tahansa haluavat metrolla, raitiovaunulla, bussilla tai lautalla. Kun Üçkuyular Transfer Center otettiin käyttöön, 824 ajoneuvon pysäköintialueen avaaminen alkoi.


İzmirin pääkaupunkiseudun kunta jatkoi F.Altay-Narlıdere -metrolinjan rakentamisen kaivauksia vastaamaan alueen toiseen tärkeään tarpeeseen Üçkuyular Transfer Center- ja Car Park -hankkeella. Metro, raitiovaunu, bussi ja lautta risteyskohdassa oleva Üçkuyularin alue on saanut sekä siirtokeskuksen että parkkipaikan İzmirin pääkaupunkiseudun investoinneilla. Tien korkeuden alapuolella sijaitseva siirtokeskus otettiin käyttöön kolme kuukautta sitten. 824 ajoneuvon pysäköintialue on pian toiminnassa.

Sopii vanhuksille, raskaana oleville ja vammaisille

Üçkuyular Transfer Center and Car Park -hankkeen rakennusala on noin 52 tuhatta neliömetriä. Üçkuyular Transfer Center suunniteltiin ottaen huomioon vanhusten, raskaana olevien ja vammaisten pääsy. Lavalle pääsy oli varustettu hisseillä ja liikuntarajoitteisilla luiskilla rakennuksen molemmin puolin. Siirtokeskuksessa, hallintotoimistoissa, matkustajien odotustiloissa, wc: ssä ja ruokaloissa on 23 bussipysäkkiä, joita ESHOT käyttää korin kerroksessa.

824 ajoneuvon maanalaisen pysäköintihallin 40 ajoneuvon osa, joka koostuu kolmesta kerroksesta, varattiin liikuntarajoitteisille ajoneuvoille. Pysäköintikerroksissa on wc: t, rukoushuoneet ja toimistot. Liikennetiheyden välttämiseksi Deniz Feneri Sokakiin rakennettiin tunneli, joka sijaitsee parkkipaikan sisäänkäynnin reitillä, kaksinkertainen saapuminen ja lähtö. Terminaalirakennuksen katto suunniteltiin viherkattojärjestelmän mukaisesti. Istutettiin 6 tuhatta neliömetriä.

Park, mene eteenpäin

Yksityisten ajoneuvojensa pysäköintialueelle jättävät kansalaiset voivat helposti mennä mihin tahansa haluamaansa metrolla, raitiovaunulla, bussilla tai lautalla. Üçkuyular Transfer Center and Car Park -hankkeella varmistetaan piiribussien integrointi muihin kuljetusmuotoihin. Pääkaupunkiseudun kunta toteutti siirtokeskus- ja pysäköintihankkeen Build-Operate-Transfer -mallilla kymmenen vuoden käyttöoikeudella.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar