Kuinka tehdä E-Pulse Covid-19 -testin kysely? Kuinka tehdä sähköisen hallinnon Corona-testitulos?

Kuinka tehdä E-Pulse Covid-19 -testin kysely? Kuinka tehdä sähköisen hallinnon Corona-testitulos?
Kuinka tehdä E-Pulse Covid-19 -testin kysely? Kuinka tehdä sähköisen hallinnon Corona-testitulos?

Kuinka kysyä sähköisen hallinnon korona-testituloksesta? Taistelu Covid-19-virusta vastaan, joka alkoi Kiinassa ja vaikutti kaikkiin maailman maihin, jatkuu kaikkialla maailmassa, myös maassamme. Covid-19-oireista epäilevillä kansalaisilla on testi ja he voivat oppia tuloksen menemättä sairaalaan. Joten miten E-Pulse Covid-19 -testin tulos kyseenalaistetaan?


Sähköisen hallinnon ja e-pulssin kaltaiset sovellukset, jotka ovat yksi valtion tarjoamista palveluista kansalaisille, mahdollistavat terveystapahtumien helpon suorittamisen. Corona-testitulokset, kuten ajanvaraaminen ja oppimistulokset, voidaan oppia myös e-pulssin avulla.

MITEN OTTAA E-PULSSI COVID-19 -testin tulos?

Kansalaiset, joilla on koronavirustesti, voivat saada tulokset eNabız-sovelluksesta.

  • Testituloksidesi kannalta ensimmäinen e-Pulse (enabiz.gov.trKirjaudu sisään sivulle. Kun olet siirtynyt järjestelmään, napsauta "Oma analyysi" -luokkaa vasemmalla näytöllä.
  • Napsauta avautuvalla uudella sivulla "Covid 19 -testitulokset" -näyttöä.
  • Täytä sitten henkilökohtaiset tietosi, kuten TR-tunnus, matkapuhelinnumero, viivakoodinumero. Voit tarkastella aiempia sairaalaraporttejasi, mukaan lukien covid-19-testitulokset, avautuvassa ikkunassa.

MIKÄ ON E-PULSSI?

e-pulssi; Kansalaiset voivat tarkastella ja hallita henkilökohtaisia ​​terveystietojaan yksilöllisesti Internet-pohjaisessa palvelussa ja puhelinsovelluksessa. Turkin tasavallan terveysministeriön käyttöön ottama käytäntö on Turkissa käytetty henkilökohtainen terveystietojärjestelmä.

Riippumatta siitä, missä tutkimuksesi, testit ja hoidot suoritetaan, e-Nabızista alkaen voit hallita kaikkia terveystietojasi ja käyttää lääkärisi jatkoa yhdessä paikassa.

Maailman suurin ja kattavin terveystietojenkäsittelyasema, johon pääset turvallisesti Internetissä, jossa lääkärit voivat arvioida terveystietojasi antamasi luvan puitteissa ja jonka kesto ja raja määritetään, mikä lisää diagnoosi- ja hoitoprosessin laatua ja nopeutta ja luo vahvan viestintäverkon sinun ja lääkärisi välille. rakenne.

MITEN kirjautua sisään E-NABIZiin?

Todennus on mahdollista kahdella tavalla kirjauduttaessa järjestelmään.

1. Voit kirjautua järjestelmään TR-numerollasi käyttämällä E-valtion salasanaa, E-allekirjoitusta tai mobiiliallekirjoitusta E-Devlet-yhdyskäytävän kautta (kuva 1). Kun napsautat sähköisen hallinnon merkintää, sinut ohjataan kuvassa 2 näkyvään sähköisen hallinnon merkintään.

Käyttöehdot ovat ensimmäisessä näytössä, jossa sinut ohjataan luomaan profiilitietosi kirjautumisen yhteydessä. Aloita profiilisi luominen valitsemalla valintaruutu tekstin "Olen lukenut e-Nabız-järjestelmän käyttöehdot" vieressä.

Vaihe 2 on henkilökohtaiset tietosi luodaksesi profiilitietosi.

Jakamisasetuksista voit valita, kenelle haluat käyttää henkilökohtaisia ​​terveystietojasi. Viimeinen vaihe profiilitietojen luomisessa on Access Information. Tässä sinun on luotava ja syötettävä matkapuhelintietosi ja e-Nabız-salasanasi, jota haluat käyttää järjestelmään kirjautumiseen. Kirjoittamalla sitten matkapuhelimeesi lähetetty kertakäyttöinen pääsykoodi Vahvista koodi -kenttään aktivoit e-Nabızin.

2. Jos sinulla ei ole sähköisen hallinnon salasanaa, voit kirjautua järjestelmään rekisteröimällä matkapuhelinnumerosi terveysministeriöön rekisteröidyn perhelääkärisi kanssa ja käyttämällä kertakäyttökoodia, joka lähetetään sinulle tekstiviestinä puhelimeesi.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar