PTT: n kansainväliset rahtipalvelut, maksut ja merentakaisten tavaroiden seuranta

PTT: n kansainväliset rahtipalvelut, maksut ja merentakaisten tavaroiden seuranta
PTT: n kansainväliset rahtipalvelut, maksut ja merentakaisten tavaroiden seuranta

Se on edullinen, vaihtoehtoinen, turvallinen ja korkealaatuinen lähetyspalvelu, jota PTT tarjoaa kaikille maailman maille lentokoneella (ilmateitse) tai maalla (maalla, merellä jne.) Lähettäjän pyynnöstä. Käyttämämme IPS (International Postal Systems) -ohjelman ansiosta pakettisi seuranta tapahtuu sähköisen tiedonvaihdon avulla.

1-posti Kolosi


Paketteja koskeva tiedonsiirto tapahtuu 124 maan kanssa. Tämän järjestelmän ansiosta jokaista tapahtumaa, jolle paketti kohdistuu vastaanottamisesta vastaanottajalle toimittamiseen, voidaan seurata, lähetysvaihe ja kadonneen paketin sijainti ja vastuuhenkilö voidaan määrittää.

Lähettäjä / vastaanottaja tai kohdemaa napsauttamalla tätä Voit seurata pakettejasi. Pakettisi katoamisesta, vahingoittumisesta tai rikkomisesta (tavaramerkin menetys jne.) Korvaus maksetaan oikeudenomistajalle Maailman postiliiton, jonka jäsen olemme, päätöksissä määritellyissä rajoissa.

Näitä lähetyksiä koskevien tietojen pyytämisen aika on rajoitettu kuuteen kuukauteen lähetyksen postituspäivää seuraavasta päivästä alkaen.

Paketti ilmoitettu vastaanotettavaksi
Kun paketti on toimitettu vastaanottajalle, palvelumme on, että vastaanottaja allekirjoittaa vastaanottavan uutiskortin ja välittää sen sinulle.

Lisäarvopaketti
Se on palveluntyyppi, josta voit hyötyä käsivartesi vahingoittumis- tai menetysriskiltä. Voit määrittää pakettisi arvonlisäyksen edellyttäen, että se ei ylitä katettujen tavaroiden arvoa. Arvokkaita paketteja voidaan lähettää maihin, jotka tarjoavat lisäarvopalvelua.

Arvon ylärajat maittain napsauttamalla tätäVoit tavoittaa.

Maksuehto
Se on eräänlainen palvelu, joka sisältää tuotteen hinnan toimittamisen paketista ostajalta toimitushetkellä lähettäjälle. Tässä tapauksessa paketin maksuhinta tulisi ilmoittaa lähetyksessä. Paketit, joissa on maksuehdot, toimitetaan ostajalle maksettavan hinnan perimisen jälkeen. Ulkomaantuotanto toimitetaan Turkissa halpojen pakettien postitoimistoon.

Pakettien vastaanottaminen ja vastaanottaminen maksuehdoilla edellyttää ennakko-sopimusta saapumis- ja lähtömaiden välillä, ja tämän lisäpalvelun myötä maat ja rajoitukset sekä valuutta, johon paketti voidaan lähettää napsauttamalla tätäVoit tavoittaa.

Lisäpalvelut voivat vaihdella kohdemaan mukaan.

Kaupallinen pakettipalvelu
Epäsuoran edustuksen ja yksinkertaistetun menettelyn puitteissa verkkokaupan tuotteet, joiden arvo on enintään 7500 euroa, hyväksytään ilman lisämaksua. Yrityksemme antaa tulli-ilmoituksen ennen lähetysten vientiä. Tulli-ilmoituksen numerot lähetetään heille sähköpostitse asiakkaiden pyynnöstä. Tällä ilmoitusnumerolla asiakkaat voivat saada veroilmoituksensa Vedopilta.

2-PTT APG (pikalähetys)

APG (Urgent Mail Delivery) on ensisijainen palvelu, jota PTT tarjoaa 110 maalle kohdepostiviranomaisten kanssa allekirjoitettujen kahdenvälisten sopimusten puitteissa, ja jota voit käyttää ulkomaille lähetettävissä lähetyksissä, joita haluat toimittaa vastaanottajalle välittömästi.

Kiitos IPS (International Postal Systems) -ohjelman, jota PTT käyttää, APG: n seuranta tapahtuu sähköisen tiedonvaihdon muodossa 90 maan kanssa. Lisäksi lähettäjä / vastaanottaja tai kohdemaa voi seurata APG: tä verkkosivustolla.

APG-palvelu sisältää yksityisviestien, lentokoneiden lisäpalvelut, eikä siitä peritä lisämaksuja.

Näiden lähetysten katoamisesta, varkaudesta tai vahingoittumisesta korvaus maksetaan oikeudenhaltijoille maiden kahdenvälisten sopimusten puitteissa.

Näitä lähetyksiä koskevien tietojen pyytämisen aika on rajoitettu 4 kuukauteen lähetyksen postituspäivää seuraavasta päivästä alkaen.

PTT Express Mail -palvelulle avoimiin maihin napsauttamalla tätäVoit tavoittaa.

Kaupallinen APG-palvelu
Epäsuoran edustuksen ja yksinkertaistetun menettelyn puitteissa verkkokaupan tuotteet, joiden arvo on enintään 7500 euroa, hyväksytään ilman lisämaksua. Yrityksemme antaa tulli-ilmoituksen ennen lähetysten vientiä. Tulli-ilmoituksen numerot lähetetään heille sähköpostitse asiakkaiden pyynnöstä. Tällä ilmoitusnumerolla asiakkaat voivat saada veroilmoituksia Vedopilta.

3- Turpex

TURPEX-palvelun puitteissa asiakkaamme voivat lähettää messuilla ja näyttelyissä mainostettavia asiakirjoja, asiakirjoja, matkamuistoja, kansainvälisiä maksuttomia ja väliaikaisia ​​vientitavaroita, tuotteita ja julkaisuja postitse TURPEX-lähetyksenä nopeasti ja luotettavasti.
Se on lähetys, joka kuuluu Turpex PTT A.Ş: lle ja toimitetaan vastaanottajille PTT: n vastuulla.
Näiden lähetysten seuranta "Lähetyksen seuranta"" -Välilehdeltä on mahdollista seurata ajan tasalla olevaa tietoa, ja tarvittaessa kaikenlaisia ​​TURPEX-lähetyksiin liittyviä pakkausmateriaaleja ja työkaluja voi tarjota hallintomme ja logistiikkapalvelumme.
Postin tilaajalaatikkoa, postreestant-osoitteen turpex-lähetyksiä ei hyväksytä.

Tämä palvelu; erityinen messenger sisältää lentokoneiden lisäpalvelut. Turpex-lähetykset voidaan lähettää arvoon postitse asiakkaan pyynnöstä.

Näiden lähetysten katoamisesta, varkaudesta tai vahingoittumisesta korvaus maksetaan oikeudenhaltijoille.

Näitä lähetyksiä koskevien tietojen pyytämisen aika on rajoitettu 6 kuukauteen lähetyksen postituspäivää seuraavasta päivästä alkaen.

www.turpex.com Pääset tariffitietoihin verkko-osoitteesta.

Aineet, joiden lähettäminen on kielletty postitse

Kaikkiin ulkomaille ja ulkomaille lähetettyihin postilähetyksiin liittyvät käytännöt toteutetaan Maailman postiliiton (UPU) päätösten puitteissa, jonka jäsen myös yrityksemme.

Tiedot aineista, jotka on kielletty lähettämästä postitse maihin, joissa kansalaiset elävät intensiivisesti täältäVoit tavoittaa.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar