Oikeusasiamies-instituutio palkkaamaan 3 sopimusta koskevaa henkilöstöä

Oikeusasiamies-instituutio palkkaamaan 3 sopimusta koskevaa henkilöstöä
Oikeusasiamies-instituutio palkkaamaan 3 sopimusta koskevaa henkilöstöä

Oikeusasiamiesinstituutio on perustuslaillinen laitos, joka sisältyy perustuslain 74. artiklaan. Lain nro 6328 5 §: n mukaan "viranomainen velvoittaa kaikenlaiset hallinnon toimet valituksesta hallinnon toiminnasta; tutkia, tutkia ja tehdä hallitukselle ehdotuksia lain ja oikeudenmukaisuuden noudattamiseksi ihmisoikeuksiin perustuvan oikeuden ymmärtämisessä ... ".


Toimielimemme, joka varmistaa oikeusvaltioperiaatteen, hyvän hallintotavan periaatteiden täytäntöönpanon ja vastuun ja oikeudenmukaisuuden pohjalta Turkin, joka on kansalliskokoukseen liitetty valvontamekanismi sen toiminnasta vuodesta 2013 alkaen, osoittaa tien käsitellä päätöksiä, jotka tekevät kansan puolustajiksi ja tekevät.

Oikeusasiamieslaitos hyväksyi periaatteen "Anna ihmisten elää niin, että valtio elää" uskomuksella, että "ihmisten parhaat puolet ovat ihmisille hyödyllisimmät"; Se yrittää myötävaikuttaa hallinnon palvelun laadun parantamiseen, ihmisoikeuksien, oikeusvaltion kehittämiseen, oikeuksien vaatimisen kulttuurin leviämiseen ja avoimen, vastuullisen, ihmislähtöisen hallinnon muodostumiseen.

Laitoksen IT-infrastruktuuriin on viime aikoina tehty merkittäviä fyysisiä ja ohjelmistoparannuksia. Täysin kotimainen ja kansallinen valitushallintajärjestelmä (SYS) on saatu päätökseen laitoksessa, ja tänä vuonna vastaanotetut lähes 100.000 XNUMX valitushakemusta on ratkaistu nopeasti ja tehokkaasti tämän ohjelmiston ansiosta. Lisäksi monia tutkimuksia tehdään edelleen kansalaisille tarjottavan palvelun lisäämiseksi, mukaan lukien mobiilisovellukset. Etsimme tähän suuntaan kollegoita, jotka palvelevat edellä mainittua laitoksemme tehtävää ja visiota, jotka toteuttavat hankkeita, jotka vievät instituutiomme eteenpäin tulemalla yhteen yhteisen tavoitteen ympärille ja jotka ovat alttiita ryhmätyölle.

Tässä yhteydessä virallinen lehdessä 375 julkaistu asetuslain nro 6 liite 31 ja asetus sopimussuhteisen IT-henkilöstön palvelukseen ottamista koskevista periaatteista ja menettelyistä julkisten laitosten ja organisaatioiden suurissa tietojenkäsittelyyksiköissä. Kahdeksannen artikkelin mukaan 12 prosenttia (seitsemänkymmentä) KPSSP2008-pistemäärästä, joka saavutettiin vuoden 27097 julkisen henkilöstön valintakokeessa (KPSS-pistemäärän hakijalla, jolla ei ole KPSS-pisteitä tai joka ei toimita asiakirjaa, pidetään 8 (seitsemänkymmentä)) ja YDS: n tai sen vastaavuuden 2018 prosentilla korkeakoulujen neuvoston hyväksymästä pisteet. Perustuen (kolmekymmentä) summaan (niiden vieraiden kielten pisteet, jotka eivät lähetä YDS: ää tai vastaavaa pistemäärää, lasketaan 3 (nolla)), alkaen korkeimmasta pisteytyksestä järjestyksen mukaan, 70 (kymmenen) kertaa sopimussuhteessa olevasta IT-henkilöstön asemasta, suullisen kokeen, joka on suoritettava laitoksellamme Palvelukseen otetaan 70 (kolme) sopimussuhteista IT-henkilöstöä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar