Nostalgiset raitiovaunulennot alkoivat Izmirissä

Nostalgiset raitiovaunulennot alkoivat Izmirissä
Nostalgiset raitiovaunulennot alkoivat Izmirissä

Nostalginen raitiovaunu, joka teki viimeisen matkansa vuonna 1954, otettiin käyttöön Kordonissa, Izmirin sydämessä, 66. syyskuuta 9 vuotta myöhemmin. Presidentti Soyer, joka osallistui nostalgisen raitiovaunun ensimmäiseen matkalle, sanoi: "Meillä on kunnia ottaa raitiovaunut käyttöön 9. syyskuuta 98. syyskuuta, jolloin taistelumme itsenäisyyden puolesta päättyi voittoon ja avasi oven tasavaltaan."


Ensimmäinen kolmesta nostalgisesta raitiovaunusta, jotka Izmir Metropolitan Municipality rakensi palvelemaan Alsancakin sataman maasiltojen ja Cumhuriyet-aukion välillä, otettiin käyttöön Izmirin vapauttamisen vihollisen miehityksestä 98. vuosipäivänä.

Izmirin metropolin kaupunginjohtaja Tunç Soyer ja hänen vaimonsa Neptün Soyer, CHP-puolueen edustajakokouksen jäsen Rıfat Nalbantoğlu, Izmirin varajäsenet Sevda Erdan Kılıç, Bedri Serter, Muratin ministeri, pormestarit Kani Beko, Izmirin pääkaupunkiseudun kunnanvaltuuston jäsen ja sukupuolten tasa-arvon komission puheenjohtaja Av. Nilay Kökkılınç ja kunnan byrokraatit osallistuivat.

Piti lupauksemme

Pormestari Tunç Soyer aloitti puheensa sanomalla, että hän oli ylpeä voidessaan täyttää toisen lupauksen, jonka hän antoi Izmirin kansalaisille. Todettuaan, että he ovat elvyttäneet Rıhtımin raitiovaunulinjan, jolla on erittäin tärkeä paikka İzmirin historiassa, nimellä "nostalginen raitiovaunu", Soyer sanoi: "Nostalgiset raitiovaunumme, jotka liikennöivät Alsancakin sataman maasiltojen ja Cumhuriyet-aukion välillä, ovat sähköjunia, jotka liikennöivät Güzelyalzin ja Konakin välillä 1928: stä 1954: een Konakiin. Suunniteltu inspiraation avulla. Suunnittelimme paikalliselta yritykseltä hankkimamme ajoneuvomme ympäristöystävällisesti kumipyörillä ja sähköllä vahingoittamatta Kordonin vihreää tekstuuria. Olemme määrittäneet raitiovaunuidemme nimet, jotka palvelevat yhteensä 3 vaunua, kuten Boyoz, Gevrek ja Çiğdem, jotka tunnistetaan Izmiriin. "Otamme toisen raitiovaunuistamme käyttöön tänään 45 päivää myöhemmin ja kolmannen 90 päivän kuluttua."

Vähennämme kaupungin liikennekuormitusta

Sanoen, että nostalgiset raitiovaunut, joissa on 28 henkilöä, matkustaa 660 metrin reitillä, Soyer sanoi, että raitiovaunujen väri, joka toimii neljässä pysäkissä, nimittäin Cumhuriyet-aukiolla, Gündoğdu-aukiolla, Alsancakin laiturilla ja Alsancakin satamassa, määritettiin Izmirin raitiovaunujen väreillä 1900-luvulla. Korostaen, että Soyer on kehittänyt kestävän ja kattavan liikennepolitiikan İzmirissä, Soyer suoritti sanansa seuraavasti: "Tässä yhteydessä lisäämme rautatie- ja merikuljetuksia julkisissa liikennevälineissä ja tarjoamme mukavat ja turvalliset kuljetukset kaikkiin İzmirin osiin uusilla maaliikenteen busseillamme. Kaupunkimme liikennekuormituksen vähentämiseksi kannustamme polkupyörää ja jalankulkijoita kuljettamaan yksityisajoneuvojen sijaan. Uskomme, että nostalginen raitiovaunumme, joka tuo Izmiriin tärkeän hengen kuten aikaisemmin, myötävaikuttaa myös jalankulkijoiden kuljettamiseen. Meillä on kunnia ottaa raitiovaunut käyttöön 9. syyskuuta vapautumisen 98. vuosipäivänä, jolloin taistelumme itsenäisyyden puolesta päättyi voittoon ja avasi oven tasavaltaan. "

Puheiden jälkeen İzmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tunç Soyer osallistui vieraiden kanssa nostalgisen raitiovaunun ensimmäiseen matkaan.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar