Naamio- ja visiirituki markkinoijille Ankarassa

Maskin ja visiirin tuki markkinoijille Ankarassa
Naamio- ja visiirituki markkinoijille Ankarassa

Ankaran pääkaupunkikunta jatkaa intensiivistä työtä kansanterveyden suojelemiseksi pääkaupungin koronavirusepidemian torjunnassa. Pandemiaprosessin aikana Ankaran poliisi, joka jatkoi hygieniapakettien ja naamioiden jakamista sekä kauppiaille että kansalaisille, jakoi naamioita ja visiirejä kauppiaille Ulus Halilla ja Mamak Derbent Marketilla, jotka ovat kansalaisten tärkeimmät taajuudet.


Ankaran pääkaupunkiseudun kunta jatkaa pyrkimyksiään suojella kansanterveyttä koronavirusepidemian torjunnassa.

Metropolitan Municipality, joka lisää hygienia- ja siivoustöitä koko kaupungissa, tarjoaa myös hygieniapakettitukea kauppiaiden ja kansalaisten terveyden suojelemiseksi. Ankaran poliisi tarjoaa edelleen ilmaista hygienia- ja naamiotukea markkinoijille, etenkin markkinoilla, joissa kansalaisia ​​käytetään paljon.

ANKARA ZABITASI MESAIDESSA MARKKINAPAIKOILLA

Ankaran poliisiryhmät jakavat naamioita ja visiirejä viikoittain naapurustojen ja Ulus Halin kauppapaikoille, koska se sijaitsee pääkaupungin keskustassa.

Metropolitan Municipal Police Department -ryhmät, jotka jakoivat yhteensä 5 naamiota ja 210 visiiriä Ulus Halissa ja Mamak Derbentin naapuruusbasaarissa, varoittivat myös hygieniasäännöistä ja sosiaalisen etäisyyden suojelusta.

Poliisihallinnon päällikkö Veda Oğan sanoi: "Ankaran pääkaupunkiseudun kunnana pysymme kauppiaiden rinnalla pandemian vuoksi. Toimitimme naamarit ja visiirit kauppiaillemme Derbent Marketplacessa Mamakin alueella. Uskon sydämestäni, että voitamme tämän haastavan prosessin käsin. ”Poliisihallinnon johtaja Bülent Bilkay Şeyda sanoi:" Varoitamme Ulus Carpetin kauppiaita kiinnittämään jatkuvasti huomiota sosiaaliseen etäisyyteen. Välitämme ihmisten terveydestä, siksi olemme kentällä 7/24. Kutsumme sekä kansalaisia ​​että kauppiaita olemaan herkkiä epidemian torjunnalle. Jatkamme myös tarkastuksiamme viipymättä.

KIITOS presidentti YAVAŞ: lle

Ankaran kauppapaikkakauppiaskauppakamarin puheenjohtaja Recep Ayan totesi, että pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mansur Yavaş ja hänen tiiminsä olivat koko prosessin ajan heidän kanssaan.

Korostaen, että pääkaupunkiseudun kunta pitää sekä kauppiaiden että kansalaisten terveyttä, markkinakauppiaat ilmaisivat tyytyväisyytensä hygieniatukeen seuraavasti:

  • Pelastusmatkustaja: ”Jumala siunatkoon presidenttiämme. Hän ajattelee ihmisiä. Hän oli kanssamme koko pandemiaprosessin ajan. "
  • Retkikunnan kansalainen: ”Pääkaupunkiseudun kunta taisteli paljon koronavirusprosessin aikana. Hän palveli mobilisoimalla kaikki mahdolliset keinot. Haluamme, että myös kansalaiset ovat herkkiä. Kiitän pääkaupunkiseudun kuntaa. "
  • Ramazan Aytaç: "Pandemiaprosessin alkamisen jälkeen Ankaran pääkaupunkiseudun kunta toimitti meille säännöllisesti kuukausittain naamioita ja desinfiointiaineita. Nyt visiiri on purettu. Paljon kiitoksia Ankaran pääkaupunkiseudulle. "
  • Necmettin Kurt: ”Ihmisemme alkoivat käyttäytyä hyvin varovaisesti. Ankaran pääkaupunkikunta tarkastaa ne säännöllisesti, tukee naamioita ja desinfiointiaineita sekä ruiskuttaa. Kiitos paljon. "
  • Gülcan Bozkurt: "Haluan kiittää Ankaran pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mansur Yavaşia, joka seisoo aina kansalaisen rinnalla ja tuestamme."
  • Doğan Yaşar: ”Naamioiden ja visiirien jakelu kauppiaille ja kansalaisille on erittäin hyvä palvelu. Haluan kiittää presidenttiämme Mansur Yavaşia, joka ajattelee kauppiaiden ja kansalaisten terveyttä. "
  • Yusuf Guner: ”Olemme käymässä läpi vaikean prosessin. Jos kauppiaat ja kansalaiset käyttävät naamiotaan ja noudattavat sääntöjä, uskon, että selviämme tästä ajanjaksosta helposti. Haluan kiittää Ankaran pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mansur Yavaşia, joka ajattelee kansalaisten ja kauppiaiden terveyttä. "- Suat Acay:" Tähän päivään asti vain Ankaran pääkaupunkikunta ajatteli meitä. Hän tuli tänne tänne ja jakoi meille naamioita ja visiirejä. Jumala siunatkoon presidenttiämme Mansur Yavaşia, siellä on hyvää. "


jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar