Ministeri Karaismailoğlu esittelee älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman

Ministeri Karaismailoğlu esittelee älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman
Ministeri Karaismailoğlu esittelee älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu esittelee ministeriön koordinoimana valmistellun älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman ohjelmassa, joka pidetään tiistaina 29. syyskuuta 2020.


Ministeri Karaismailoğlu totesi, että liikenne- ja viestintäpalveluihin investoinnit globalisaation ja teknologisen kehityksen rinnalla ovat taloudellisen kehityksen liikkeellepaneva tekijä ja tärkeä vaurauden indikaattori. "Ministeri Karaismailoğlu sanoi:" Tässä tilanteessa on dynaaminen infrastruktuuri, joka voidaan integroida tulevaisuuteen, jossa digitalisaatio on laajalle levinnyt kaikilla aloilla ja vastaa nykypäivän tarpeisiin. vaatii olemaan. Tässä yhteydessä teemme kaikki kuljetus- ja tietoliikenneinfrastruktuurityömme pitkän aikavälin suunnittelulla ja laskelmilla ”.

digitalisaatio, jossa todetaan, että Karaismailoğlu älykkäiden liikennejärjestelmien kanssa Turkin liikenteessä, kaikki liikennemuodot johtavat älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirjaan ja sanoivat, että ne toimitetaan kaikille toimintasuunnitelman sidosryhmille.

Karaismailoğlu jatkoi seuraavasti: "Toimimme visiona luoda tehokas, turvallinen, tehokas, ympäristöystävällinen, kestävä ja älykäs liikenneverkko, joka on integroitu maamme kaikkiin liikennemuotoihin, käyttää ajan tasalla olevaa tekniikkaa, hyödyntää kotimaisia ​​ja kansallisia resursseja". Olemme saaneet valmiiksi kansallisen AUS-strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman kaikkien sidosryhmiemme arvokkaalla panoksella, joilla on mielipiteitä tällä alalla. "Liikkumme kaikkialle maahan kaikkien instituutioidemme kanssa älykkäisiin liikennejärjestelmiin."

AUS tarjoaa monipuolisen tiedonvaihdon käyttäjä-ajoneuvo-infrastruktuuri-keskuksen välillä, joka on kehitetty muun muassa vähentämään matka-aikoja, lisäämään liikenneturvallisuutta, käyttämään nykyistä tieliikennekapasiteettia tehokkaasti ja tehokkaasti, lisäämään liikkuvuutta ja varmistamaan energiatehokkuus. Järjestelmät sisältävät seuranta-, mittaus-, analyysi- ja ohjausmekanismeja. Aloitetaan myös AUS-liikkuvuuskeskuksen perustaminen reaaliaikaisen tiedon keräämiseksi ja kuljetusanalyysien tekemiseksi, välittömän liikennetiheyden ja virtaustiedon luomiseksi ja tapahtumaennusteiden tekemiseksi.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu esittelee älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman yleisölle ohjelmassa, joka pidetään tietotekniikan ja viestintäviranomaisen tiistaina 29. syyskuuta 2020 klo 11.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar