Ministeriö julkistaa 91 juhlatuotetta 113 yrityksestä, jotka jäljittelevät ja väärentävät

Ministeriö julkistaa 91 juhlatuotetta 113 yrityksestä, jotka jäljittelevät ja väärentävät
Ministeriö julkistaa 91 juhlatuotetta 113 yrityksestä, jotka jäljittelevät ja väärentävät

Maa- ja metsätalousministeriö suojelee edelleen kansalaisten terveyttä eikä salli niitä, jotka jäljittelevät ja väärentävät ruokaa. Tässä yhteydessä 91 osapuolta tuotteita, jotka kuuluvat yhteensä 113 yritykseen, joiden todettiin olevan jäljiteltyjä, väärennettyjä tai lisättyjä lääkkeiden vaikuttavia aineita, ovat yleisön saatavilla Elintarvike- ja valvontaministeriön pääosaston verkkosivustolla. esiteltiin. Tietoja 91 yrityksestä, jotka tekevät jäljitelmiä ja aviorikoksia TÄSTÄ käsiksi.


Korostamalla, että kukaan ei katso kyyneleitä kansalaisten terveyden suhteen, maa- ja metsätalousministeri Dr. Bekir Pakdemirli ilmoitti äskettäin, että 91 yritystä paljasti 113 juhlatuotetta tässä yhteydessä.

Ministeri Pakdemirli sanoi lausunnossaan;

"Maamme elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi, elintarvikkeiden jäljittelemisen ja väärentämisen estämiseksi, yksilöiden terveyden ja kuluttajien etujen suojelemiseksi sekä vilpillisen kilpailun estämiseksi alalla teemme virallisia valvontatoimia kaikissa elintarvikkeiden ja elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien materiaalien tuotannon, jalostuksen ja jakelun vaiheissa.

Kuten aina sanon, tehokkain valvontakansamme on. Mainittujen poikkeamien havaitsemisessa; Ministeriön tekemien tarkastusten lisäksi on selvää, että myös kuluttajien tekemien ilmoitusten, valitusten, CİMER- ja Alo 174 Food Line -sovellusten seurauksena suoritetuilla tarkastuksilla on suuri osuus. Tältä osin näiden sovellusten jatkaminen kuluttajilla on erittäin tärkeää pyrkimyksissämme suojella kansalaisten terveyttä. Heti kun he havaitsevat sääntöjenvastaisuuden, pyydän kansalaisia ​​ottamaan meihin yhteyttä ja välittämään valituksensa Alo 174 -ravintolinjan ja 0501 174 0 174 -ruokavalion WhatsApp kautta. "

Viimeisen ilmoituksen myötä kuluttajille on esitetty 2012 erää 1.609 yritykselle kuuluvia tuotteita vuodesta 3.605, jolloin ensimmäinen julkinen ilmoitus tehtiin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar