Milloin Konya YHT -asema avataan?

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun teki yhdessä projektivirkailijoiden ja mukana olevan valtuuskunnan kanssa tutkimuksia Konya YHT -asemalla ja Kayacıkin logistiikkakeskuksessa 28. syyskuuta 2020.


Tutkittuaan Konyassa, Mevlanan maassa, Uygun sai virkamiehiltä tietoja viimeisessä rakennusvaiheessa olevasta Konya YHT -asemasta. TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun totesi, että "Konya, joka tapasi suurnopeusjunan yhdeksän vuotta sitten, kruunataan nykyaikaisella suurnopeusjuna-asemalla mahdollisimman pian", kiitti projektiin osallistuneita.

Työt jatkuvat hidastumatta Konyan suurnopeusjuna-asemalle, joka on rakennettu vanhan vehnämarkkinan tontille Selçuklun alueelle Konyaan.

Konyan suurnopeusjuna-asemaprojektin avautuessa, jonka pinta-ala on 74.000 XNUMX neliömetriä, se integroidaan kaupungin keskustaan ​​kulkevan metron ja KONYARAYn kanssa, kun se valmistuu.

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun jatkoi tutkimuksiaan Konyassa Kayacıkin logistiikkakeskuksessa.

Tässä asiaankuuluvat tiedot viranomaisilta; Hän totesi, että "Konya Kayacıkin logistiikkakeskus, jonka rakentaminen valmistui vähän aikaa sitten ja joka sijaitsee Anatolian logistiikkatoiminnan ytimessä, on projekti, joka vahvistaa maamme logistiikkakuljetuksia kansallisesti ja alueellisesti."

Konya Kayacıkin logistiikkakeskuksen, joka sijaitsee rautatie- ja maantiereittien risteyskohdassa ja joka on mahdollista myös lentoyhtiöiden yhdistetyille kuljetuksille, avaamisella miljoonan neliömetrin alueella saavutetaan miljoonan 1 tuhannen tonnin kuljetuskapasiteetti.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar