Milas Bodrumin lentokentän uusittu kiitotie otettiin käyttöön

Milas Bodrumin lentokentän uusittu kiitotie otettiin käyttöön
Milas Bodrumin lentokentän uusittu kiitotie otettiin käyttöön

Valtion lentokenttäviraston (DHMİ) puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Hüseyin Keskin jakoi twitter-tilillään (@dhmihkeskin): "Milas Bodrumin lentokentän 10L-28R-kiitotie otettiin käyttöön ja uusittiin." sanoi


Toimitusjohtajan jako on seuraava:

  • Milas Bodrumin lentokenttä, joka lisää ilmailutoimintaansa päivittäin osallistumalla maamme matkailuun, on otettu uudelleen käyttöön.
  • Rinnakkainen rullaustie, joka toimii rinnakkain tämän kiitotien kanssa, otettiin käyttöön varakiitotielle (RWY 10R-28L) kunnossapidon aikana yleisen johdomme toimesta. Näin ollen lennoissa ei ollut häiriöitä tai keskeytyksiä.
  • Tämän tutkimuksen perusteella Milas Bodrumin lentokentällä on kaksi kiitotietä, joita voidaan käyttää vaihtoehtoisesti. Tämä on ensimmäinen kerta Istanbulin Sabiha Gokcen -lentokentän Turkin aikaa 10. syyskuuta 2020 klo 05.


jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar