Kovid-19-rokotteiden tuotannon merkittävä parannus kotimaassa

Kovid-19-rokotteiden tuotannon merkittävä parannus kotimaassa
Kovid-19-rokotteiden tuotannon merkittävä parannus kotimaassa

Presidentti Recep Tayyip Erdoganin Kovid-19-rokotteen osalta "Yksityisen sektorin yrityksen infrastruktuuri on tehty sopivaksi rokotteen tuotantoon". Hänen silmänsä mukaan TUBITAK-Kovid on käännetty 19 tutkimukseen, jotka on tehty Turkki-foorumin puitteissa. Kävi ilmi, että yksi rokotusprojekteista, joihin presidentti Erdoğan viittasi vuoden 2021 ensimmäisiin kuukausiin, toteutetaan Adıyamanissa.


Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank vieraili Vetal-yrityksessä, jossa Adıyamanissa tehtiin rokotteiden kehittämistutkimuksia. Ministeri Varank totesi, että eläinkokeet 2 rokoteprojektissa on saatu päätökseen ja että eläinkokeet Adıyamanissa ovat saavuttaneet viimeisen vaiheen. "Ministeri Varank sanoi:" Toisin sanoen voimme sanoa, että olemme tulleet kliinisten vaiheiden tutkimuksiin ihmisillä 3 rokoteprojektissamme. Vierailemme heidän luonaan kaikilla yrityksillämme on infrastruktuuri tuottaa Turkissa. Eläinlääkäri on myös tärkeä ehdokas. " sanoi.

PROJEKTEJA ON 17

Turkki, kaikki jatkavat nopeasti rokotteen tutkimuksia, jotka ovat tehokkaita kaikkialla maailmassa, kuten Kovid-19. TUBITAK Turkey Kovid-19 Platform -tutkijat, jotka työskentelevät yhteensä 17 projektissa, mukaan lukien rokotteet ja lääkkeet katon alla, kamppailevat saadakseen tuloksia pian.

VIERAILE ELÄINLÄÄKINTÄ

Yksi näistä tutkimuksista tehdään Adıyamanissa. Ministeri Varank vieraili Adıyamanissa rokotteita valmistavan Vetal A.Ş: n luona. BSL-4-laboratoriot Turkissa löytyvät korkeimmasta bioturvallisuustasosta rakennuksen tutkimuksessa. Ministeri Varankia seurasivat vierailunsa aikana Adıyamanin kuvernööri Mahmut Çuhadar, TÜBİTAKin presidentti Hasan Mandal, AK-puolueen Adıyamanin varajäsenet Ahmet Aydın, Halil Fırat, Yakup Taş ja Fatih Toprak sekä Adıyamanin yliopiston rehtori Mehmet Turgut.

LABORATORIOITA ON 17

Ministeri Varank antoi lausunnon toimittajille tutkittuaan tehtaan, jossa tutkimuksia tehtiin uuden tyyppisen koronaviruksen (Kovid-19) torjumiseksi yhteistyössä TÜBİTAKin ja VETALin kanssa.

Varankin eläinrokotteet totesivat, että yksi Adiyamanin yrityksistä, joka on Turkin paras tuotannon infrastruktuuri, sanoi, että yhtiöllä on 17 bioturvallisuuslaboratoriota.

Ilmaistuna, että Vetal on vienyt Varankin tuottamia eläinrokotteita, Varank ilmoitti, että yritys tekee myös seeruminvastaisia ​​tutkimuksia Adıyamanin yliopistossa.

TIETEEN HENKILÖIDEN YLIMPI PÄIVÄ

Kovid-19 muistutti, että ne toteuttavat tärkeitä toimenpiteitä päästäessään Turkin rajoille Varank. TUBITAK-19 Kovid totesi tässä yhteydessä, että Turkki on foorumi.

Rokotushanke siinä, että ne korostavat merkittävää edistystä Varank, "Kovid-19 käynnistyi TUBITAK Turkin alaisuudessa. Platform-lääkkeiden ja rokotteiden kehityshanke jatkuu suurella määrätietoisuudella ja tieteiden erinomaisella ponnistuksella." sanoi.

"Olemme saavuttaneet kliinisen vaiheen tason 3 rokoteprojektissa"

Varank totesi, että eläinkokeet saatiin päätökseen 2 hankkeessa rokotteiden kehittämistutkimusten puitteissa. DR. Opettajamme Osman Erganiş tuli myös eläinkokeiden viimeiseen kohtaan tutkimuksessa, jonka hän suoritti Vetalin kanssa. Seuraavassa vaiheessa hän toimittaa asiakirjansa terveysministeriölle. Siksi olemme päässeet kliinisen vaiheen tutkimuksiin 3 rokoteprojektissa alustallamme. hän puhui.

Puhumme Terveysministeriön kanssa

”Tietysti näiden rokotteiden massatuotanto ja kehittäminen ovat erittäin tärkeitä. Näillä yrityksillä on infrastruktuuri, voimme tuottaa kaikki matkamme Turkissa. VETAL on myös tärkeä ehdokas. Meidän laitoksemme on sellainen, jota voidaan käyttää hyvin helposti ihmisrokotteiden valmistuksessa terveysministeriömme luvalla. Pidämme myös kokouksia terveysministeriömme kanssa, ryhmät vierailivat ja tutkivat sitä. Sertifiointitutkimusten päätyttyä haluamme valmistaa rokotteemme, jotka ovat ihmisillä kokeiluvaiheessa, ja siirtyä uuteen vaiheeseen. "

MAAAMME PARANee

Varank totesi haluavansa tarjota paikallista ja kansallista rokotetta ihmisten palvelemiseen. "Toivottavasti pystymme tuottamaan rokotteita, jotka parantavat maamme ja tarjoavat niitä kansalaisten palvelukseksi."

Varank totesi, että rokotustutkimuksissa työskentelevät yhteistyössä terveysministeriön kanssa, Varank sanoi: "Asiakirja rokotteistamme, joiden eläinkokeet on saatu päätökseen, on toimitettu terveysministeriölle. Tarvittavat tutkimukset suoritetaan nopeasti ministerimme johdolla. Uskomme siirtyvän vaiheeseen 1 hyvin lyhyessä ajassa, kunhan nykyiset tarkasteluprosessit saadaan päätökseen mahdollisimman pian. Tärkeissä laitoksissa, kuten Vetal, voidaan tuottaa vaiheen 1 ja vaiheen 2 vaiheissa käytettäviä rokotteita. Uskomme, että voimme aloittaa ihmiskokeet lyhyessä ajassa. " hän puhui.

YKSI BSL-4-laboratorio TURKKI

Toisaalta ministeri Varankia, kansanterveyttä ja menojen vaarassa olevia työntekijöitä, kehitetään turvallisesti tappavien bakteerien tutkimiseksi. Eniten viranomaisilta saatuja tietoja bioturvallisuustason rakentamisesta on BSL-4-laboratorioilla Turkissa.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar