Marine Corpsille valmistetut ZAHA-testit läpäisty

Marine Corpsille valmistetut ZAHA-testit läpäisty
Marine Corpsille valmistetut ZAHA-testit läpäisty

Puheenjohtajavaltion puolustusteollisuuden presidentti prof. DR. İsmail Demir jakoi ZAHA-projektin sosiaalisen median tileillään.


Presidenttimme prof. DR. İsmail Demir sanoi: "Itsekorjauskoe, joka on tärkeä vaihe ZAHA: n suunnittelutarkastustoiminnassa ja joka on kehitetty erityisesti vastaamaan amfibiomme merijalkaväen tarpeita, on saatu onnistuneesti päätökseen." Hän käytti ilmaisujaan.

Postissa ilmoitettiin, että jos kaatuminen tapahtuu merellä ankarissa sääolosuhteissa, ZAHA: lla on mahdollisuus kiertää itseään vahingoittamatta miehistöä ja käyttämättä ylimääräistä järjestelmää, tarkastukset on suoritettu tällä testillä ja pätevyyskokeet alkavat nyt.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar