Logistiikka ylittää tiet saumattomasti Continental Hybrid HS3: lla

Logistiikka ylittää tiet saumattomasti Continental Hybrid HS3: lla
Logistiikka ylittää tiet saumattomasti Continental Hybrid HS3: lla

Continentalin uuden sukupolven tekniikan suunnittelemat Hybrid HS3 -renkaat säästävät paitsi aikaa ja rahaa laivastoille myös kuljettajien sujuvan matkan ja säästävät keskimäärin 100 litraa dieseliä 1 kilometriä kohden jarrutuksella ja märällä maalla.


Nykyään sekä ajan että kustannusten säästäminen on erittäin tärkeää yrityksille, jotka palvelevat esimerkiksi logistiikkaa, kuljetuksia ja rakentamista. Rengaskadon estäminen, joka on yksi laivastojen suurimmista kulueristä, on tuotemerkkien ja yritysten ensisijainen tavoite. Nesa Tire, joka kulkee keskimäärin 120 tuhatta kilometriä vuodessa ja vaihtaa renkaita 2,5 vuoden välein, säästää aikaa ja rahaa Continentalin uuden sukupolven tekniikan suunnittelemilla Hybrid HS3 -renkailla.

"Kuljettajamme ovat erittäin tyytyväisiä Hybrid HS3 -renkaiden panokseen, kestävyyteen ja taloudellisuuteen dieselillä"

30 hengen miehistö ja 11 ajoneuvologistiikkapuistoa Mersinin kanssa Turkin neljässä, joka on yksi logistiikkapalvelujen osa Nes Tyren omistaja Cumhur Sanli, "ajoneuvojen turvallisuuden ensimmäinen rengas kuormituksen ja tieolosuhteiden mukaan on tärkeä aihe, joka on valittava. Tämän tietoisuuden vuoksi me Nesa Tyrena suosimme laivastossamme Continental Hybrid HS3 -renkaita. Kuljettajamme ovat iloisia Hybrid HS3 -renkaiden panoksesta dieselin käsittelyyn, kestävyyteen ja taloudellisuuteen. Lisäksi toinen syy, miksi suosimme Hybrid HS3 -mallia, on se, että renkailla on erittäin hyvä talvi- ja kesän (M + S) suorituskyky. Vaikka polttoaineenkulutukseen vaikuttaa useita tekijöitä, olemme vähentäneet renkaisiin liittyvää polttoaineenkulutusta siitä lähtien, kun aloitimme Continental Hybrid HS3 -renkaiden käytön. Kuljettajamme säästivät jopa 100 litraa dieseliä 1 kilometriä kohden. "Tämä on meille laivastojen omistajille erittäin tärkeä luku kustannuslaskennassa."

"Säästämme aikaa ja kustannuksia ContiPressureCheckin avulla"

Korostaen, että renkaiden suorituskyky on erittäin tärkeää etenkin pitkillä tiereiteillä, Şanlı sanoi, että pienimmätkin renkaan matkan aikana mahdollisesti aiheuttamat toimintahäiriöt voivat estää kuljetettavan tuotteen pääsemästä paikalleen ajoissa. Todettuaan, että toimintahäiriöt reitillä aiheuttavat tästä syystä sekä aikaa että taloudellisia menetyksiä, Şanlı totesi, että Continental-renkaat eivät yleensä aiheuta vikoja, jos tarvittavat tarkastukset ja huolto tehdään ajoissa. Nesa Tyren omistaja Cumhur Şanlı totesi säästäneensä aikaa ja kustannuksia neljään ajoneuvoon asennetun ContiPressureCheckin avulla. Hän korosti, että he pääsivät eroon renkaiden häviöistä, mikä on logistiikan suurin kustannus tällä järjestelmällä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar