Konyalaiset ihmiset Huomio! Linja-autoaseman kampuksen raitiovaunumatkat pysähtyvät hetkeksi!

Linja-autoaseman kampusraitiovaunulennot Konyassa pysähtyvät hetkeksi!
Linja-autoaseman kampusraitiovaunulennot Konyassa pysähtyvät hetkeksi!

Linja-autoaseman kampusraitiovaunulennot Konyassa pysähtyvät hetkeksi! Ilmoitettiin, että matkat pysähtyvät hetkeksi Konyan raitiotien tiellä tehtävien kunnossapitotöiden vuoksi. Pääkaupunkiseudun kunta ilmoitti, että linja-autoasemalta kampukselle on aikaa.


Metropolitanin ilmoitus on seuraava; "Koska Selçukin yliopiston raitiovaunulinjalla on kunnostustöitä torstaina 10. syyskuuta, linja-autoaseman ja kampuksen välisiä raitiovaunupalveluja ei tehdä klo 20.00 jälkeen.

Huollon aikana Alaaddin-Otogarin väliset matkat jatketaan raitiovaunulla; Matkat linja-autoaseman ja kampuksen välillä toteutetaan bussilla. Klo 20.20 polkupyörän raitiovaunumatkaa ei myöskään tehdä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar