Izmirin ensimmäisen kansainvälisen maratonin lähtölaskenta on alkanut

Izmirin ensimmäisen kansainvälisen maratonin lähtölaskenta on alkanut
Izmirin ensimmäisen kansainvälisen maratonin lähtölaskenta on alkanut

Izmirin pääkaupunkiseudun järjestämä Izmirin ensimmäinen kansainvälinen maraton ajetaan sunnuntaina 4. lokakuuta. Pääkaupunkiseudun pormestari Tunç Soyer seuraa urheilijoita rinnalla 10 kansainvälisellä İzmirin maratonilla, jossa pidetään kaksi ajoa, 42 ja 5001 kilometriä.


300 kilometrin maraton, johon osallistuminen pandemian vuoksi on rajoitettu 42 hengelle, alkaa Lausannen aukiolta klo 07.30 aamulla. Juoksu, Lausannen aukioKarşıyaka Se rakennetaan reitille Atatürkin muistomerkki-İnciraltı -kaupungin metsä-Lausanne-aukio. Jälleen turvatoimenpiteiden alaisena 700 kilometrin juoksu, johon osallistuu 10 ihmistä, alkaa kello 08.00 samasta pisteestä. Kilpailu pidetään reitillä Şair Eşref Boulevard-Alsancak Port-Arkas Building-Lausanne Square-Sabancı Cultural Center-Vasıf Çınar Boulevard.

Epidemiatoimia toteutettiin

Kaikki osallistujat ovat erillään kolme päivää ennen ajoa koronavirustoimien puitteissa. Pääsy tapahtuma-alueelle sallitaan yhdestä pisteestä. Kertakäyttöisiä kyniä käytetään allekirjoittamiseen. Kaikkien kilpailualueelle tulevien palomittaukset tehdään. 1,5 metrin sosiaalinen etäisyys otetaan huomioon lämmittelyssä. Lähtö annetaan neljän hengen ryhmissä 5 sekunnin välein. Jokainen ryhmä on 5 metrin päässä toisistaan. Naamiot kerätään jätealueille. Vesi jaetaan heille ilman kosketusta. Ambulanssit sijoitetaan koko radalle.

On myös virtuaalinen juoksu

Izmir Marathon viedään virtuaaliseen ympäristöön. Niiden, jotka haluavat osallistua virtuaaliseen maratoniin, on luotava profiili kirjautumalla # bizkoşarız Virtual Running Club -palveluun Facebook-profiilillaan, Google-tilillään tai sähköpostiosoitteellaan. Sitten virtuaalinen ajo valitaan sovittamalla profiili haluttuun GPS-laitteeseen, älykelloon tai puhelinsovellukseen. Pisteitä kerätään jokaisesta ajetusta kilometristä, ja palkkiot ansaitaan vastineeksi.

Pormestari Soyer totesi maratonin olevan erittäin tärkeä tilaisuus İzmirille, "İzmirillä on ominaisuus olla yksi maailman tasaisimmista maratoniradoista. Tämä ominaisuus tarkoittaa myös sopivaa maata tietueyrityksille. Izmir on kaupunki, josta voi puhua paljon enemmän tämän maratonin kanssa ”, hän sanoi.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar