Kuumeinen työ kotimaisessa autotehtaassa, jonka perustaminen aloitettiin Gemlikissä

Kuumeinen työ kotimaisessa autotehtaassa, jonka perustaminen aloitettiin Gemlikissä
Kuumeinen työ kotimaisessa autotehtaassa, jonka perustaminen aloitettiin Gemlikissä

Kotitalouksien sähköautotehtaalla on kuumeista työtä, jonka perustukset laskettiin ja aloitettiin Gemlikissä heinäkuussa.


Joukkueet eivät koskaan pysähdy Gebzen keskustassa. Autot, joiden mukaan Turkin jatkuva työ tehtaan lattian vahvistamiseksi Gemlikissä tOGGerin toimitusjohtaja GurcanTurkoglu King, "kaikki silmät ovat meitä kohti 24 tunnin aikana. Teemme työtä päivin ja öin tämän unelman toteuttamiseksi. Eurooppa seuraa meitä tiiviisti, meillä ei ole ylellisyyttä tehdä virheitä.

TEHAD: '' Perustetaan sähköinen liikenneministeriö ''

Turkey Electric and Hybrid Vehicle Platform (TEHAD): n puheenjohtaja Bayram Berke, "kaikkialla maailmassa on yhä tärkeämpää nopeasti kasvavassa sähköisessä liikkuvuudessa, etenkin kaikkien valtioiden akkutuotannossa, ja teemme strategisia investointeja ympäristöystävällisiin ajoneuvoihin. Koska maamme kansallinen autohanke on '' sähköinen '', on välttämätöntä perustaa sähköliikenneministeriö mahdollisimman pian, jotta se voisi olla edustettuna valtion tasolla. Myöhemmin on välttämätöntä perustaa sähkökaupan osastot kaikkiin pääkaupunkiseudun kuntiin ja panna asiaa koskeva lainsäädäntö toimeen mahdollisimman pian ”, hän sanoi.

Jättiprojekti eurooppalaisesta turkkilaisesta yrityksestä kotimaan autoon

Ranskalainen turkkilainen Zifort Immatriculation pyrkii murtautumaan uudessa autossa QR-koodatulla levymenetelmällä. Projektin puitteissa pyritään helpottamaan turvallisuusjoukkojen työtä QR-koodatulla levymenetelmällä. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Abdullah Demirbaş sanoi: "Kehitetyllä järjestelmällä turvallisuusjoukot lukevat QR-koodin, ja tiedot ajoneuvon lisenssistä, tarkastuksesta ja vakuutuksesta ovat heti näkyvissä, ja varastettujen ajoneuvojen tapauksessa on mahdollista puuttua asiaan nopeasti. QR-koodin ansiosta rekisteröimme myös, onko levy oikea vai ei. ''

Target Domestic Car -sovelluksessa sovellettavan ohjelmiston vieminen maailmaan

Valaisimet, ensimmäistä kertaa tämä järjestelmä kaksi vuotta sitten, Lähi-idän maiden vaatimusten vuoksi, samalla kun he ilmaisivat, että ne ovat kehittäneet kotimaista autohyökkäystä yhdessä Turkin tuotannon kanssa, kun ne pyrkivät käyttämään tätä ohjelmistojärjestelmää kotimaisissa auto belirtti.ayrı -yrityksissä, joilla on lupa lisätä kysyntää Turkin mukaisesti '' Hän totesi, että he vievät tämän tekniikan maailmaan luomamme tuotantoverkon kanssa.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar