Koulutustuki etäopetusalustalle MEB: ltä

Koulutustuki etäopetusalustalle MEB: ltä
Koulutustuki etäopetusalustalle MEB: ltä

Ensimmäisen etäopetuksen portin koulutussisällön jakaminen, jonka kaikki julkiset laitokset ja organisaatiot ottivat käyttöön presidentin henkilöstöhallinnon iskulauseella "Koulutus on kaikkialla", toteutettiin kansallisen opetusministeriön toimesta.


Puheenjohtajavaltion henkilöstötoimiston kirjallisessa lausunnossa todettiin, että etäopetuksen portti jatkaa kasvuaan yhteistyössä sellaisten oppilaitosten kanssa, joilla on jo koulutusalusta. Tässä lausunnossa todettiin, että kansallinen opetusministeriö jakoi alustalla ensimmäisen koulutussisällön, ja korostettiin, että opettajien koulutuksen ja kehityksen pääosaston laatimat koulutukset nimeltä "School Based Disaster Management" ja "Museum Education" avattiin 129 etäopetuksen portilla määritellyn julkisen laitoksen ja organisaation käyttöön.

Todetaan, että koulutukset sisältävät tärkeitä tietoja, jotka houkuttelevat työntekijöitä kaikilta elämänaloilta, ja muistutuksia aiheiden asiantuntijoille, ja että "School-Based Disaster Management" -koulutus koostuu 64 yksiköstä, 2 tuntia 25 minuuttia ja "museokoulutus" koostuu 25 yksiköstä ja kestää 1 tunti ja 12 minuuttia. raportoitu. Koulutuksessa todettiin, että katastrofien ja hätätilanteiden käsitteet ja tyypit, jotka ovat kaikkien julkisten työntekijöiden tärkeitä tuntemaan sekä liiketoiminnassaan että jokapäiväisessä elämässään, ja heidän tyypit selitettiin, ja korostettiin, että koulutuksen tarkoituksena oli tehdä johtopäätöksiä luonnonkatastrofiriskeistä alueella, jossa he asuvat, ja saada tietoisuus katastrofia edeltävän varautumisen merkityksestä. Lausunnossa todettiin, että tiedot siitä, mitä on tehtävä ennen katastrofia, sen aikana ja sen jälkeen, esitettiin näytteillä videoesittelyinä koulutuksessa sekä siitä, miten ensiapua voidaan antaa erilaisissa kysymyksissä paitsi katastrofin jälkeen myös työntekijöiden työssä ja arjessa mahdollisesti esiintyvissä onnettomuuksissa.

Kansallisen opetusministeri Ziya Selçuk totesi, että opettajien koulutuksen ja kehityksen pääosaston laatimat kansalliset ja kansainväliset akkreditoidut sertifikaattiohjelmat, erityisesti tieteen, kulttuurin, yksilönkehityksen ja tietotekniikan ohjelmistojen ja koodaustodistusten koulutukset, avataan koko julkisen henkilöstön etusijalle.

"Museokoulutus"

Toisessa etäopetuksen portilla jaetussa "museokoulutuksessa" todetaan, että sen tarkoituksena on hankkia käytännön taitoja museokoulutusprosesseihin viittaamalla periaatteessa museon ja kulttuuriperinnön käsitteisiin, ja tässä yhteydessä osallistua oppimiseen, antamalla lyhyet yksityiskohdat museokoulutuksen merkityksestä ja toiminnasta, lainattiin Turkkina ja esitettiin esimerkkejä museoiden maailmasta. Lausunnossaan Turkin kulttuuriperinnön merkitystä käsittelevä museokoulutuksen "sivilisaation kehto" säilyy, koska museo on tarkoitettu kirjattavaksi ja esiteltäväksi julkisten työntekijöiden oppimaan.

Etäopetuksen portilla jatkuu lausunnossa yhteistyö kansallisten opetusministeriöiden lisäksi muiden ministeriöiden ja oppilaitosten kanssa, jotka harjoittavat etäopetusta, jakamalla puheenjohtajavaltion henkilöstötoimiston valmistelemia koulutustilaisuuksia sekä muiden julkisten laitosten alustalla valmistamia koulutuksia, Todettiin, että se on tarkoitus ladata ja avata kaikkien laitosten pääsy samalle alustalle. Lausunnossa korostettiin, että sen tarkoituksena oli saavuttaa merkittäviä säästöjä koulutuskustannuksissa, mikä on tärkeä menoerä julkisille laitoksille, ja lisätä julkisen henkilöstön tehokkuutta.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar