Kocaelin siltojen ja tienvarsien kaiteet on maalattu turkoosiksi ja valkoiseksi

Kocaelin siltojen ja tienvarsien kaiteet on maalattu turkoosiksi ja valkoiseksi
Kocaelin siltojen ja tienvarsien kaiteet on maalattu turkoosiksi ja valkoiseksi

Kocaeli Metropolitan Municipality, joka on toteuttanut monia liikennehankkeita, ei unohda teiden esteettisempää ulkomuotoa. Tässä yhteydessä puisto- ja puutarhanosaston työryhmät tekivät maalaussillan ja tien reunakaiteet. Kaiteet oli maalattu turkoosiksi ja valkoisiksi.

3 tuhatta 140 metryyliä


Tutkimuksen puitteissa puistojen ja puutarhojen osaston ryhmät maalasivat suojakaiteet SEKA (vankila) -sillan, Körfez Şirinyalı -sivutien, Dilovası D-100, Körfez D-100 ja Kaşgaldere piknik-alueiden teiden sivuilla. Tutkimuksen puitteissa maalattiin kaikkiaan 3 140 7 metriä kaaria. Turkoosiksi ja valkoisiksi maalatut kaiteet toteutettiin XNUMX henkilöllä.

PAREMMAKSEKSI

Kocaeli Metropolitan Municipality, joka on saanut kansalaisten arvostuksen tienrakennus- ja korjaustöillä, pyrkii myös lisäämään maisemointia ja visuaalista esteettisyyttä tienrakennustöiden jälkeen. Metropolitan sillat, kuljettaa kaiteiden maalaustyöt tiellä ja risteyksissä säännöllisin väliajoin.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar