Yksityiset julkiset bussit desinfioidaan säännöllisesti Kocaelissa

Yksityiset julkiset bussit desinfioidaan säännöllisesti Kocaelissa
Kocaelin yksityiset julkiset bussit desinfioidaan säännöllisesti

Kocaeli Metropolitan Municipality jatkaa taistelua koronaviruksen (Covid-19) epidemiaa vastaan ​​kaikilla aloilla. Metropolitan kunta desinfioi tässä yhteydessä kansalaisten käyttämät julkiset liikennevälineet.

SEURAA HOITOA


Kesän ja lomakauden päättyessä joukkoliikenteen käyttö on lisääntynyt työelämän kiristyessä. Kocaelin pääkaupunkikunta, joka seuraa huolellisesti epidemian torjunnan jokaista hetkeä, jatkaa tarvittavien toimenpiteiden toteuttamista sekä omassa rakenteessaan että Kocaelin maakunnan yleisen hygienialautakunnan päätösten mukaisesti. Näistä toimenpiteistä julkisen liikenteen ajoneuvojen desinfiointi on erittäin tärkeää.

Yksityiset julkiset bussit ovat desinfioituja

Transportationpark A.Ş. Se tarjoaa julkisen liikenteen palveluja kansalaisille 336-bussillaan ja 2 tuhannella yksityisellä julkisella bussillaan. Epidemian torjunnassa yksityisten julkisten linja-autojen desinfioinnin suorittaa Kocaelin pääkaupunkiseudun liikenneministeriö. Desinfiointiryhmät suorittavat desinfiointitoiminnot päivittäin Izmitin keskustan länsiterminaalin, eteläterminaalin ja itäterminaalin sekä Gebze-, Darıca-, Çayırova- ja Dilovası-alueiden terminaaleissa.

VAROTOIMENPITEITA ON TÄYTETTÄVÄ

Kun käytät julkista liikennettä, meidän on ensin muistettava Clean, Distance and Mask -sääntö. Kocaelin pääkaupunkiseudun liikenneministeriö jatkaa julkisten liikennevälineiden desinfiointia ja tarkastuksia kansalaisten terveyden ja turvallisuuden hyväksi.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar