KARDEMİR voitti TCDD Taşımacılık A.Ş: n rautatiekilpailun

KARDEMİR voitti TCDD Taşımacılık A.Ş: n rautatiekilpailun
KARDEMİR voitti TCDD Taşımacılık A.Ş: n rautatiekilpailun

KARDEMİR voitti TCDD Taşımacılık A.Ş: n rautatiekilpailun Turkin ensimmäinen ja ainoa rautateiden valmistava tehdas Karabük Iron and Steel Factory. (KARDEMİR), Turkin tasavallan valtion rautateiden (TCDD) Transportation Inc. voitti rautatiepyörän tarjouksen.


Turkin rauta- ja terästuotteiden Kardemirin lausunnossa jatkettiin tuotekehitystoimia tuontia vastaan, jotka ovat tehneet alueesta yrityksen, Transportation Inc: n tarvitseman ja tarjotun lihan yksilohkoisina rautatiekiekkoina tarjouskilpailussa.

Lausunnossaan: "Osallistuimme noin 600 yksilohkoisen rautatiekiekon pyyntöön maamme ainoana kotimaisena tuottajana ja edesautoimme kansallisen varallisuutemme pysymistä maassa. Tuotekehitystutkimuksillamme pyrimme tarjoamaan maallemme valuuttamääräistä tuloa vastaamalla kotimarkkinoidemme tarpeisiin sekä pyörien tarpeeseen kansainvälisillä markkinoilla. Samanaikaisesti Turkin ensimmäinen ja ainoa rautateiden valmistaja yrityksemme on viime aikoina ymmärtänyt noin 30 tuhatta tonnia TCDD: tä, että maamme osallistuu edelleen myös rautateiden rautatiekuljetuksiin. Toivomme maallemme, TCDD: lle ja yrityksellemme hyötyvän maamme kiskopyörätarpeen tyydyttämisestä, joka katetaan kokonaan tuonnilla, kotimaisilla resursseilla ja kansallisella tuotannolla.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar