Karaismailoğlu tutkii vuoden 318 Çanakkalen sillan rakentamista 1915 metrin korkeudessa

Karaismailoğlu tutkii vuoden 318 Çanakkalen sillan rakentamista 1915 metrin korkeudessa
Karaismailoğlu tutkii vuoden 318 Çanakkalen sillan rakentamista 1915 metrin korkeudessa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu totesi, että 400 kilometrin pituisen Pohjois-Marmaran moottoritien rakentaminen valmistuu 21. joulukuuta.


Ministeri Adil Karaismailoğlu, joka tutki vuoden 1915 Çanakkalen sillan rakentamista ilmasta helikopterilla, sai paikan päällä viranomaisilta tietoa projektin viimeisimmästä tilanteesta. Karaismailoğlu, joka tutki myös 318 metriä korkeaa tornia sillan Aasian puolella, kertoi toimittajille, että ohjausköysiä vedetään parhaillaan sillalle, sitten käytävät otetaan käyttöön ja työt jatkuvat keskeytyksettä suunnitelmien valossa.

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että hankkeeseen osallistui 600 tuhatta ihmistä, joista 5 oli insinöörejä, ja totesi, että investoinnin luvut ovat maailman symbolilukuja. Karaismailoğlu sanoi: "Se on maailman korkein teräsjalustan silta, jonka teräsjalat ovat 318 metriä vedenpinnan yläpuolella. Se on yksi maailman laajimmista siltoista, jonka kahden jalan väli on 2023 metriä. Sillan pituus on yhteensä 4 600 101 metriä. Myös tämän projektin puitteissa toteutetaan 1,5 kilometriä Malkaran ja Çanakkalen välillä tämän projektin puitteissa. Valmistuttuaan 6 tuntia kestävät matkat lyhenevät 7-1915 minuuttiin. Kuten vuonna XNUMX Çanakkalen sillalla, meillä on erittäin arvokkaita teoksia maamme jokaisessa osassa ”.

Marmaranmeri ja Marmaran alue jalostetaan kuin kultaiset kaulakorut

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että Aasia yhdistetään Eurooppaan Çanakkalesta Pohjoisen Marmaran valtatien ja vuoden 400 Çanakkalen sillan kautta, joka täydentää Marmaran aluetta 1915 km: n akselilla, ja sanoi: "400 km: n pohjoinen Marmara-moottoritie jatkuu. Toivottavasti valmistumme viidennen osan tällä viikonloppuna. 5. joulukuuta olemme valmistuneet koko Pohjois-Marmaran moottoritien kuudennella osuudellaan. Avasimme Osmangazin sillan, se toimii. Istanbul-Izmir-moottoritie on toiminnassa. Kirjailemme Marmaranmeren ja Marmaran alueen kuin kultakoru. Nämä ovat erittäin arvokkaita projekteja maallemme, maailmalle, hankkeita, jotka voidaan opettaa oppitunniksi, jonka koko maailma näyttää kadehtivasti sekä kuljetuksen että suunnittelun kannalta ”.

Karaismailoğlu, joka totesi tutkineensa projektin paikan päällä, totesi olevansa työntekijöiden kanssa, jotka ponnistelivat projektissa ja antoivat heille moraalia, motivaatiota ja voimaa. Ministeri Karaismailoğlu sanoi viimeaikaisista sillan töistä: "Silta on takanamme. Ohjasköysiä vedetään parhaillaan Çanakkalen sillalle vuonna 1915. Sitten käytävät otetaan käyttöön. Kun pääköydet valmistetaan, asetamme kannet. "Työtä jatketaan kunnolla projektin käyttöönottamiseksi 18. maaliskuuta 2022."

Karaismailoğlu pani merkille, että vuoden 1915 Çanakkalen sillan leveys on 45 metriä, ja korosti, että he seuraavat päivittäin kärsimättömästi projektin etenemistä ja kehitystä, ja totesi, että työt jatkuvat keskeytyksettä suunnitelmien valossa.

Ministeri Karaismailoğlu, joka teki myös tutkimuksen kiipeämällä 1915 metriä korkeaan torniin vuoden 318 Çanakkalen sillan Aasian puolella vierailunsa aikana rakennustyömaalla, totesi, että Dardanellesin salmi oli ajoittain suljettu liikenteeltä tuntirajoitusten avulla, ja jatkoi seuraavasti:

"Toivon, että avaamme projektimme yhdessä maailman edessä 18. maaliskuuta 2022. Nämä investoinnit ovat erittäin tärkeitä. Näiden projektien tekeminen ja johtaminen on erillinen arvo. Tiedämme myös tämän arvon. Nämä projektit ovat esimerkillisiä hankkeita tuleville sukupolville. "jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar