Junaonnettomuus, jossa kymmeniä Ford-autoja romutettiin kameralle

Junaonnettomuus, jossa kymmeniä Ford-autoja romutettiin kameralle
Junaonnettomuus, jossa kymmeniä Ford-autoja romutettiin kameralle

Junaonnettomuudessa, joka tapahtui Memphisissä, Tennesseen alueella Yhdysvalloissa, nolla kilometriä ylellisyyttä autoja romutettiin muutamassa minuutissa. Tämä heijastui kameroiden järkyttäviin kuviin.


Yhdysvalloissa 13. syyskuuta tapahtui suuri juna-onnettomuus Memphisin alueella, Tennessee. Ymmärrettiin, että onnettomuuden syy oli väärä sillan korkeuden laskeminen. Nopeasti etenevä juna juuttui linjan sillalle väärän korkeuslaskennan vuoksi. Sen jälkeen kaikki kallistuneen junan kuljettamat nollakilometrin ajoneuvot kaatui. Sadat Fordin upouudet autot ja Lincoln-merkkiset autot romutettiin vaikutuksen seurauksena. Annetun lausunnon mukaan kaikista ajoneuvoista tuli täysin käyttökelvottomia. Yhdysvaltain junaonnettomuuden taloudellinen tulos on kuin 2,5 miljoonaa dollaria. Koska junan osuminen korkeaan esteeseen ja pysähtyminen kesti kauan, sekä junalle että sen kuljettamille kuormille aiheutui suuria vahinkoja.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar