İSTAÇ: n toimitusjohtaja Mustafa Canlı menettää henkensä

İSTAÇ: n toimitusjohtaja Mustafa Canlı menettää henkensä
İSTAÇ: n toimitusjohtaja Mustafa Canlı menettää henkensä

Erään İBB: n tytäryhtiön İSTAÇ: n toimitusjohtaja Mustafa Canlı kuoli Cerrahpaşan lääketieteellisen tiedekunnan sairaalassa, jossa häntä hoidettiin koronavirukselta. Saatuaan useita menestyksiä urallaan, Canlı nimitettiin İSTAÇ: n toimitusjohtajaksi elokuussa 2019. Lyhyellä ajanjaksolla, jonka hän vietti IMM-perheen kanssa, hän teki merkittäviä säästöjä laitoksessa ja loi resursseja uusille sijoitusalueille. Pormestari İmamoğlu, joka ilmoitti IMM-perhettä vaivaavasta tuskallisesta menetyksestä yleisölle, ilmaisi viestissään syvän surun.


Koronavirus kukisti Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) tytäryhtiön İSTAÇ: n toimitusjohtaja Mustafa Canlı. Live, joka oli aina kentällä työnsä vaatimuksena, sairastui kovan työtahdin aikana. Asuminen, kamppailemalla koronaviruksen kanssa Cerrahpaşan lääketieteellisen tiedekunnan sairaalassa kahden viikon ajan, antautui taudille. Mustafa Canlın äkillinen kuolema upotti IMM-perheen.

İMAMOĞLU JULKAISI VIESTIN

Canlın hoitoprosessin jälkeen IMM: n presidentti Ekrem İmamoğlu julkaisi surunvalitteluviestin sosiaalisen median tileillä heti kuolemansa uutisten jälkeen. Seuraavat lausunnot sisällytettiin viestiin:

"Olemme erittäin pahoillamme arvokkaan kollegamme, İSTAÇ: n toimitusjohtajan Mustafa Canlın menetyksestä Covidin takia. Jumalan armo hänelle; Haluan ilmaista surunvalitteluni sukulaisille, rakkaille ja IMM-perheellemme. "

Tarjoillaan monilla alueilla

Live syntyi 25. toukokuuta 1962 Gümüşhane Yukarı Alıçlı -kylässä. Hän suoritti peruskoulutuksen kylässä, keski- ja lukiokoulutuksen Gümüşhanessa. Vuonna 1978 hän voitti Karadenizin teknillisen yliopiston sähkö- ja elektroniikkatekniikan osaston. Hän valmistui vuonna 1983 sähköinsinööriksi. Vuonna 1983 hän aloitti julkisen palvelunsa sähköinsinöörinä Trabzon TEK: n Koillis-Anatolian operatiivisen ryhmän johtajalla. Vuonna 1989 hänet nimitettiin Gümüşhane TEK: n avustajaksi. Hän suoritti tämän tehtävän onnistuneesti vuoteen 1995 asti. Vuonna 1995 hänet nimitettiin Çorumin TEDAŞ-kiinteistöpäälliköksi. Çorumin kuvernööri ja muut organisaatiot ovat palkineet hänet monta kertaa hänen palveluksestaan ​​tämän tehtävän aikana. Hän toimi finanssikomission puheenjohtajana ja Çorum Sportsin hallituksen jäsenenä. TEDAŞ perusti Çorum Power Sports Clubin ja toimi hallituksen puheenjohtajana. Hän sai kandidaatin tutkinnon liikkeenjohdosta työskennellessään johtajana. Hänet valittiin Gümüşhanen pormestariksi Nationalistisen liikkeen puolueesta 18. huhtikuuta 1999 pidetyissä vaaleissa. Vuosina 1999-2004 hän toimi Gümüşhanespor-klubin presidenttinä. Vuonna 2009 pidetyissä vaaleissa hänet valittiin jälleen kolmannen kerran Gümüşhanen pormestariksi Nationalistisen liikkeen puolueesta. Mustafa Canlı oli ehdokkaana GOOD-puolueen Gümüşhanen pormestariksi paikallisvaaleissa 31. maaliskuuta 2019. Hän oli naimisissa kolmen lapsen kanssa.jutella

miten 1

  1. Ihmiset muistavat, että hän on hyvä mies. Lepää rauhassa.

Yorumlar