Tästä päivästä lähtien 83 miljoonaa Tullin äitiystukea myönnetään 36,7 tuhannelle äidille

Tästä päivästä lähtien 83 miljoonaa Tullin äitiystukea myönnetään 36,7 tuhannelle äidille
Tästä päivästä lähtien 83 miljoonaa Tullin äitiystukea myönnetään 36,7 tuhannelle äidille

Perhe-, työ- ja sosiaalipalveluministeri Zehra Zümrüt Selçuk ilmoitti maksavansa syntymisapupyynnön piirissä yhteensä 83 miljoonaa Tanskan kruunua 36,7 tuhannelle äidille.


Ministeri Selçuk sanoi, että äitiysetuudet kattavat kaikki äskettäin synnyttäneet äidit tulokriteereistä riippumatta. Muistuttaen, että äitiysavustusta hakeneille äideille maksettiin 300 ensimmäisestä vauvasta, 400 toisesta ja 600 kolmannesta ja seuraavista, Selçuk ilmoitti tallettavansa huomenna 83 tuhannen äidin tilille syyskuussa syntyvää tukea koskevan hakemuksen perusteella yhteensä 36,7 miljoonaa euroa.

Ministeri Selçuk ilmoitti antaneensa hakemuksen alusta lähtien yhteensä 4,7 miljardia TL äitiysapua 2,5 miljoonalle äidille.

Toisaalta ministeri Selçuk totesi, että he laajensivat syntyvällisyyshakemuksen soveltamisalaa vuonna 2019 käynnistetyllä monisyntyisyysapuohjelmalla, ja totesi antaneensa tukea tämän ohjelman puitteissa tarvitseville perheille, joilla on kaksoset ja kolminkertaiset vauvat kuukaudessa kahden vuoden ajan.

Selçuk sanoi: "Kuten presidentti Recep Tayyip Erdoğan totesi, yksi maamme taloudellisen kehityksen tärkeistä elementeistä on dynaaminen väestörakenne. Perhe on yhteiskunnan rakennuspalikka, ja perheen rakenteen suojelu on myös ratkaisevan tärkeää. Tästä syystä jatkamme ministeriönä äidillemme antamamme syntyvyyden tukemista. " sanoi.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar