Huoltajat rekrytoidaan 15 kaupunkiin İŞKURin kautta

Huoltajat rekrytoidaan 15 kaupunkiin İŞKURin kautta
Huoltajat rekrytoidaan 15 kaupunkiin İŞKURin kautta

Turkin yritysneuvosto hoitaa talonmiehen vastaanottoa joissakin erityisosastoissa maakunnan eri instituutioille. Julkaistujen ilmoitusten mukaan, jotta voisimme työskennellä yksityisessä haarassa ja eri maakunnissa, hänen on oltava vähintään peruskoulutuksen valmistunut voidakseen hakea vartijoiden rekrytointiilmoituksia. Okei, mistä maakunnista vartijaostot tehdään? Tässä ovat yksityiskohdat ...

Missä provinsseissa palkataan huoltajia?


Ehdokkaat, jotka hakevat İ byKUR: n julkaisemia ilmoituksia; Hänen on asuttava Izmirin, Konyan, Gaziantepin, Düzce: n, Istanbulin, Bursa, Edirne, Bolu, Eskişehir, Amasya, Muş, Uşak, Şanlıurfa, İzmir, Elazığ, Adana, Mersin, Manisa, Balıkesir, Kayseri, Sakarya ja Af maakunnissa.

vartija Sovellusvaatimukset Mitä?

Edunvalvojien palvelukseen ottamisen yleiset ehdot 15 maakunnassa İŞKURin kautta ovat seuraavat:

  • Olet suorittanut 18 vuoden iän
  • Turkin tasavallan kansalainen
  • Miesehdokkaiden asepalveluksen loppuun saattaminen
  • Rikosrekisterien ja rikosteknisten arkistojen puute
  • Sopii vuorotyöhön
  • Ei ole mitään epämukavuutta, joka estäisi sitä toimimasta
  • Vähintään peruskoulututkinnon suorittanut (voi vaihdella ilmoitusten mukaan)

Kuinka vartijoiden hankintasovellukset tehdään?

İŞKURin julkaisemiin vartijoiden rekrytointitiedotteisiin voi hakea kahta vaihtoehtoa. Ensinnäkin hakemus voidaan tehdä henkilökohtaisesti menemällä lähimpään İŞKUR-pääosastoon tai online-hakemus Internetin kautta.

Hakea vartijoiden rekrytointia 15 maakunnassa, julkaistu İŞKURissa TÄÄLTÄjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar