Adana on pääjohtaja Yazıcın pysäkki tällä viikolla

Adana on pääjohtaja Yazıcın pysäkki tällä viikolla
Adana on pääjohtaja Yazıcın pysäkki tällä viikolla

TCDD Transportationin pääjohtaja Kamuran Yazıcı vieraili Adanan alueella tällä viikolla osana opintomatkoja. Yazıcı, joka järjesti myös perinteisen perinteisen kansalaisjärjestöjen edustajien kanssa neuvottelutapaamisen, vieraili myös moottoriteiden pääosaston entisen laitoksen 5. kaupunginosassa.


TCDD Transportation General Manager Kamuran YAZICI pysähtyi tällä viikolla Adanan alueelle. Keskiviikkona 23. syyskuuta 2020 alkanut matka kesti kaksi päivää. Adanan alueen kiertueen aikana Yazıcıä seurasivat varapääjohtajat ja osastopäälliköt. Yazıcı, joka ei laiminlyönyt neuvotteluja kansalaisjärjestöjen edustajien kanssa, kuunteli myös alueellisen henkilöstön ongelmia ja mielipiteitä.

Yazıcı sanoi kansalaisjärjestöjen edustajien kanssa pidetyssä kuulemistilaisuudessa: "Kovid-19-epidemian voittaminen, joka on aiheuttanut merkittäviä muutoksia taloudellisessa, sosiaalisessa ja kulttuurielämässämme maaliskuun jälkeen, on mahdollista vain jokaisen meistä kiinnittämällä huomiota.

Toisaalta pandemian aikana rautateiden tavaraliikenteemme kasvaa edelleen kaupan jatkuvuuden varmistamiseksi. Turkki-Eurooppa, samoin kuin Bakun, Tbilisi-Karsin, Turkin ja Irakin välinen rautatie sekä Turkin ja Iranin liikenteessä, ovat erittäin hienoja parannuksia.

Rautatieliikenteen merkitys vakiintumassa uudessa maailmanjärjestyksessä pandemian jälkeisessä pekişirkissä, visio olla Turkin logistiikkapohja kollegojeni kanssa, rautatie ovat tärkein selkäranka. "

”Adanan ja Adanan alueiden, yhden tärkeimmistä teollisuuskaupungeistamme, rautatieverkko vahvistuu. Kun suurnopeusjunaverkko Konyasta Karamaniin ja Gaziantepiin valmistuu, alueen potentiaali aktivoituu. Tämä alue on myös erittäin tärkeä tavaraliikenteen kannalta. Tässä yhteydessä lähetän rakkauteni rautatieystäväni ystäville. Toivotan mukavuutta. " Puhuessaan Yazıcı ilmoitti jatkavansa opintomatkojaan.

Yazıcı, joka vieraili myös työpaikoilla Gaziantepissa, Pozantıssa, Başpınarissa, İskenderunissa, Yenicessä, Yakapınarissa ja Ulukışlassa, vieraili myös uskollisuusvierailulla maanteiden pääosaston entisen laitoksen 5. alueella.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar