Esikouluopetus ja 1. asteen koulutus aloitetaan kasvokkain

Esikouluopetus ja 1. asteen koulutus aloitetaan kasvokkain
Esikouluopetus ja 1. asteen koulutus aloitetaan kasvokkain

Kansallinen opetusministeriö jakoi maanantaina 21. syyskuuta alkavan kasvokkain tapahtuvan koulutuksen toteuttamisen tekniset yksityiskohdat lähettämällä kirjeen 81 maakunnan kansalliselle koulutusosastolle.


Ministeri Ziya Selçukin allekirjoituksella maakuntiin lähetetyn kirjeen mukaan; Suunnitteluohjelma, joka pidetään 21. – 25. Syyskuuta, joka on koulujen avaamisen ensimmäinen viikko, toteutetaan esikoululaitoksissa ja peruskoulun ensimmäisillä luokilla "yhden päivän kasvokkaana".

Tarvittaessa koulun fyysiset olosuhteet huomioon ottaen haaratoimiston opiskelijat jaetaan ryhmiin sosiaalisen etäisyyden säännön mukaisesti ja he kouluttavat kasvotusten. Ryhmien päivät, jotka syntyvät luokkakoon jakautumisen myötä, eroavat toisistaan.

Opiskelijan osallistuminen kasvokkain ei ole pakollista, vanhemmat voivat tarjota opiskelijalle jatko-opetusta vapaaehtoisesti tekemättä kirjallista hakemusta.

Kuinka kurssitunnit tulevat olemaan kasvokkain?

Esikouluopetuksen ensimmäisen viikon aikana sopeutumiskoulutus suoritetaan 1 päivässä, 30 minuutissa 5 aktiviteettitunnista. Integraatioviikon jälkeinen viikko, joka kattaa päivämäärät 28. syyskuuta - 2. lokakuuta, ja sen jälkeen esikoululaitoksissa järjestetään koulutusta 2 harrastustuntia 30 minuuttia päivässä, 5 päivää viikossa. Niissä laitoksissa, jotka jatkavat koulutusta kasvokkain esikoulussa 21. syyskuuta asti, koulutus jatkuu saman suunnittelun mukaisesti kuin tästä päivästä.

Ala-asteen 1. luokan oppilaat järjestävät suuntautumiskoulutuksen viidelle 30 minuutin oppitunnille kasvokkain ensimmäisen viikon aikana. Integraatioviikon jälkeinen viikko, joka kattaa päivämäärät 5. syyskuuta - 28. lokakuuta, ja sitten 2 päivänä viikossa järjestetään viisi 2 minuutin oppituntia, kasvokkain. Luentotuntien välillä on 30 minuutin lepoaika. Koulujen hallinto tekee välttämättömät suunnitelmat, mukaan lukien velvollisuus, jotta opiskelijoiden välinen sosiaalinen etäisyys säilyy tauon aikana.

Millainen kurssi opiskelijat käyvät kasvotusten?

Kansallisen opetusministeriö omisti ensimmäisen kasvokkainviikon esikoulun ja ala-asteen ensimmäisen luokan opiskelijoiden harmoniaan, jotka kohtaavat vain kouluelämän. Covid-1-toimenpiteiden puitteissa henkilökohtaista hygieniaa, naamiota ja sosiaalisia etäisyyksiä koskevia sääntöjä selitetään opiskelijoille koskemattomilla peleillä ja hauskalla toiminnalla. Viikko integraatioviikon jälkeen, joka kattaa päivämäärät 19. syyskuuta - 28. lokakuuta, ja seuraavalla viikolla turkkilainen oppitunti on 2 oppituntia, 2 oppituntia 3 päivää viikossa, Matematiikka 6 oppituntia, 1 oppitunti kaksi päivää viikossa, Life Studies 2 päivää viikossa. 2 kurssia, mukaan lukien 1 kurssitunti, annetaan kasvokkain. Näiden oppituntien osalta kurssitunnit, joita ei voida opettaa kasvokkain, ja muut oppitunnit peruskoulun 2. luokan ohjelmassa annetaan EBA TV: n ja EBA-portaalin suorien luokkahuoneiden sovellusten ja etäopetusjärjestelmien avulla. Kaikki etäopetusta koskevat tiedot ovat saatavissa osoitteista distanceegitim.meb.gov.tr ​​ja eba.gov.tr.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar