Michelinin ja Euromasterin erityinen ajoneuvojen desinfiointi terveydenhuollon ammattilaisille

Michelinin ja Euromasterin erityinen ajoneuvojen desinfiointi terveydenhuollon ammattilaisille
Michelinin ja Euromasterin erityinen ajoneuvojen desinfiointi terveydenhuollon ammattilaisille

Michelin ja Euromaster tarjoavat ajoneuvojen desinfiointia maksutta maakunnan terveysosaston ambulansseille ja kaikille terveydenhuollon ammattilaisille terveydenhuollon ammattilaisten tukemiseksi.


Maailman suurin rengasvalmistaja Michelin ja Michelin-konsernin ammattitaitoinen palveluverkosto Euromaster tukevat edelleen terveydenhuollon ammattilaisia. Michelin ja Euromaster, jotka aloittivat renkaiden luovutus- ja huoltopalvelut pandemian alkaessa, jatkavat tätä tukea ja tarjoavat ajoneuvojen desinfiointia maakunnan terveysosaston ambulansseille ja kaikille terveydenhuollon ammattilaisille ilmaiseksi 1. – 31. Lokakuuta 2020.

Michelin-ryhmän aiheesta antamassa lausunnossa; "Euromaster ja Michelin Turkkina käyvät läpi tämän vaikean prosessin, uskomme, että voimme voittaa unionin käsien yhtenäisyyden ja solidaarisuuden vaikutukset. Tässä prosessissa seisomme terveydenhuollon ammattilaistemme rinnalla, jotka taistelevat ylimääräistä rintamaa vastaan, ja haluamme osallistua jossain määrin. Arvostamme terveydenhuollon ammattilaisten ylimääräistä työtä ensimmäisestä päivästä lähtien ja kiitämme heitä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar