Erityinen vaunu pyöräilijöille Istanbulin metroasemassa

Erityinen vaunu pyöräilijöille metrolla Istanbulissa
Erityinen vaunu pyöräilijöille metrolla Istanbulissa

IMM: n tytäryhtiö Metro Istanbul aloitti innovaation, joka lisää liikkuvuutta kaupungissa. Matkustajat, jotka haluavat matkustaa polkupyörällä rautatiejärjestelmissä, voivat käyttää ajoneuvojen viimeisiä vaunuja määrätyinä aikoina.


Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) tytäryhtiö Metro Istanbul antoi uuden säännön polkupyörien käytöstä ajoneuvoissa vähentääkseen liikenteessä olevien ajoneuvojen määrää ja estääkseen liikenteessä vietettyjen tuntien kielteiset vaikutukset. Asemille ripustettiin polkupyörien suuntamerkit.

Sovelluksen, jonka odotetaan lisäävän Istanbulin polkupyörien käyttöä, tarjotaan sekä nopeampi että kestävämpi kuljetus. Lisäksi ympäristön pilaantuminen estetään vähentämällä hiilipäästöjä.

Terve elämä, terveelliset kaupungit ...

Istanbulin asukkaat voivat 16. syyskuuta alkaen matkustaa taitettavilla polkupyörillään koko päivän ja kokoontaitamattomilla polkupyörillä junien viimeisessä vaunussa, paitsi klo 07–00 ja 09–00.

Asetuksen tarkoituksena on tukea kestävää kaupunkiliikennettä lisäämällä intermodaalisen lähestymistavan omaavien polkupyörien käyttöä kaupunkiliikenteessä. Hakemuksella pyritään myös kannustamaan terveellisempään ja päästöttömään ikään.

Muita matkustajia pidettiin myös ...

Yli 2 miljoonaa matkustajaa päivässä kuljettava Metro Istanbul on määrittänyt säännöt paitsi pyöräilijöilleen myös muille matkustajille tarjotakseen mukavampaa ja turvallisempaa kuljetusta matkustajilleen. Pyöräilijöille käyttöön otettujen sääntöjen ansiosta muut matkustajat voivat matkustaa turvallisesti kärsimättä niistä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar