Ergan Mountain -suunnitelman valmistelu KUDAKA: lta

Ergan Mountain -suunnitelman valmistelu KUDAKA: lta
Ergan Mountain -suunnitelman valmistelu KUDAKA: lta

KUDAKAn pääsihteeri Oktay Güven, joka jatkaa kenttävierailuja alueella, teki havaintoja Ergan Mountainin hiihtokeskuksessa. Maakohtaisen vierailun aikana maakunnan erityishallinnon virkamiesten kanssa keskusteltiin projektiideoista talviturismin kehittämiseksi Erzincanissa.


Alustavia keskusteluja käytiin talviturismiin tarvittavista infrastruktuuri-investoinneista Ergan Mountain -hiihtokeskuksessa, nykyisen hiihtokeskuksen tehokkaammasta käytöstä ja lisäprojekteista Ergan-vuoren tuomiseksi neljän vuodenajan matkailuun, ja ideoita vaihdettiin. Tässä yhteydessä Koillis-Anatolian kehitysvirasto (KUDAKA) aloitti tutkimukset "Ergan-vuoren yleissuunnitelman" valmistelemiseksi.

Yleissuunnitelman avulla tehdään analyysi- ja synteesitutkimuksia olemassa olevan talviurheilukeskuksen luonteen tarkastelemiseksi, kesä- ja talviaktiviteettien mahdollisuuden selvittämiseksi, vuoristomatkailutoiminnan leviämisen varmistamiseksi ympäri vuoden ja tutkimusalueen muuttamiseksi osaksi kaupunkia.

Suunnitelman puitteissa; Ensinnäkin määritetään ominaisuudet, joiden pitäisi olla matkailukeskuksessa yleisesti, analysoidaan tutkimusalueen nykytilannetta ja sitten saavutetaan alueen ongelmat ja mahdollisuudet saatujen analyysitietojen mukaisesti luodun synteesin avulla. Nykytilanteen arvioinnin jälkeen luodaan suunnittelukonsepti, joka sisältää alueelle perustettavan matkailukeskuksen strategiat ja fyysiset puuttumispäätökset, ja alueelle laaditaan tämän käsitteen mukainen matkailun yleissuunnitelma ja toteutettavuus. Uudet investoinnit tehdään tämän yleissuunnitelman mukaisesti.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar