Erciyesin kansainväliset maantiepyöräkilpailut alkavat

Erciyesin kansainväliset maantiepyöräkilpailut alkavat
Erciyesin kansainväliset maantiepyöräkilpailut alkavat

Kalenterin 32 kansainvälisen tie- ja maastopyöräkilpailun kansainvälinen pyöräilyliitto järjestetään 3. syyskuuta Erciyesissä 11. lokakuuta, josta tuli pyöräilyurheilun keskus Kayserissä, Turkissa. Organisaatio seuraa mestaripedaalien taistelua 40 päivän ajan.


Erciyes International Road and Mountain Bike Racing, Kayseri Metropolitan Municipality, Erciyes Inc., Erciyes High Altitude Sports Tourism Association, Velo Erciyes RATE Development Agency, jonka järjestävät Kansainvälinen pyöräilyunioni UCI (Union Cycliste Internationale) ja Turkin pyöräilyliiton yhteistyö ja Devel Municipality Sports A. Ş toteutetaan Kayseri Transportation Inc.:n, maakunnan terveysosaston sekä julkisten laitosten ja järjestöjen tuella.

Kayserissä järjestetään 3. syyskuuta - 11. lokakuuta 12 kansainvälistä pyöräilykilpailua, joista 2 kansainvälistä maantiepyöräkilpailua, 20 alamäkeen ja 32 maastopyöräilyä. Erciyes tekee jälkensä pyöräilyyhteisöön järjestämällä maailman kansainvälisimmät kilpailut.

Turkki Erciyes High Altitude -leirit ja pyöräkilpailut ympäri maailmaa, mukaan lukien muut Yhdysvallat, Italia, Espanja, Venäjä, Belgia, Ukraina, Kiina, Azerbaidžan, Kuwait, pyöräilyjoukkue osallistuu Kolumbiasta. 90 mies- ja 55 naisurheilijaa osallistuu kilpailuihin Erciyesissä.

Järjestö järjestetään Melikgazin, Talasin, Kocasinanin, Develin, Yahyalın, Hacılarin, Yeşilhisarin, Felahiyen, Özvatanin, Tomarzan alueiden reiteillä, erityisesti Kayserin keskustassa, ja kaupungin historialliset ja luonnonkauneudet tuodaan etualalle. Maastopyörä- ja alamäkikilpailut järjestetään Erciyes Bike Park -radoilla.

Satojen kilpajärjestöjen peruuttaminen ympäri maailmaa koronavirusepidemian takia käänsi kaikkien ammattilaisjoukkueiden silmät Kayseri Erciyes -vuorelle. Majoitus 2.200 metrin korkeudessa, teiden laatu ja monimuotoisuus, vuoren läheisyys lentokentälle, suoran lennon mahdollisuus monista paikoista, etenkin Euroopassa, ilmasto, laadukas palvelu verrattuna Euroopan kilpaileviin vuoriin ja maamme viisumivapaus matkustaminen monista maista asettaa alueen etualalle.

Ennen kilpailuja Erciyes MagaSaray -hotellissa pidettyyn lehdistötilaisuuteen; Turkin pyöräilyliiton puheenjohtaja Erol Küçükbakırc, Kayseri Erciyes Inc. puheenjohtaja Dr. Murat Cahid CINGI, ORAN-kehitysjärjestön pääsihteeri Ahmet Emin KİLCİ, nuoriso- ja urheilupartementin johtaja Murat ESKİCİ ja VELO Erciyes -järjestäjä Mustafa Kemal CANFEDAİ.

Erciyes A.Ş totesi, että Erciyes ei ole vain talvi- ja hiihtourheilukeskus, vaan myös maailman parhaimpia pyöräilyurheilukeskuksia. Murat Cahid Cıngı “Tiedät, että Kayserin pääkaupunkiseudun investoinnit Erciyesiin jatkuvat hyvällä vauhdilla. Aloimme nähdä Erciyes-yleissuunnitelman hedelmät talvi- ja hiihtomatkailun lisäksi myös kaikilla urheilualoilla. Perustamispäivästämme vuonna 2011 lähtien olemme kiinnittäneet erityistä huomiota pyöräilyyn Erciyesissä. Muotoilimme sijoituksemme vastaavasti. "Teemme Erciyesin pyöräkeskuksen Turkissa", me esitimme vision. Olemme työskennelleet vuosia pitääkseen Erciyes hengissä 4 vuodenaikaa. Kaikki kunnamme ponnistelut ovat tähän suuntaan. Näytimme itsemme talviurheilussa. Olemme nyt osoittaneet, että olemme suosittu kohta pyöräilyssä.

Turkin pyöräilyliiton presidentti Erol Erciyes Küçükbakırc sanoi myös, että sillä on kaikki infrastruktuurit kansainvälisten kilpailujen tekemiseen. Küçükbakırcı totesi, että Kayseri on yksi pyöräilyn kannalta parhaimmista kaupungeista, "Kun tässä paikassa on Erciyesin kaltaista rikkautta, ei ole unelma järjestää 32 kansainvälistä kilpailua. Olen varma, että Erciyesistä tulee lyhyessä ajassa välttämätön pyöräilyn osoite maailmassa ”.

ORAN-kehitysviraston pääsihteeri Ahmet Emin Kilci sanoi: "Ensinnäkin, ORAN-kehitystoimisto, Erciyes A.Ş. Erciyesin vuoristoalue alkoi herättää pyöräilijöiden huomion hankkeen puitteissa, jonka aloitimme yhdessä Velo Erciyesin ja Erciyes High Altitude Camping -laitosten kanssa. Tänään aloimme kerätä työmme hedelmiä järjestettävillä kilpailuilla ”.

Nuoriso- ja urheilupiirin johtaja Murat Eskici sanoi: "Erciyesissä sijaitsevan korkealle leirikeskuksen perustamisen taso, kunnamme ylivoimainen ponnistelu ja julkisten laitosten tuki ovat selvät. Olemme kiitollisia ja kiitollisia federaatiollemme. He osoittivat haluavansa järjestää suurimman osan kilpailuistamme kaupungissa ”, hän sanoi.

VELO Erciyesin järjestäjä Mustafa Kemal CANFEDAI antoi myös tietoja kilpailuista.

Kilpailun aikataulu on seuraava;

3. syyskuuta 2020 Maantiepyörän Grand Prix Develi - Nainen

3. syyskuuta 2020 Maantiepyörän Grand Prix Develi - Mies

4. syyskuuta 2020 Maantiepyöräily Grand Prix Cappadocia - miehet

4. syyskuuta 2020 Maantiepyöräily Grand Prix Cappadocia - Nainen

5. syyskuuta 2020 Maantiepyörän Grand Prix Mount Erciyes 2.200 MT - Naaras

5. syyskuuta 2020 Maantiepyörän Grand Prix Mount Erciyes 2.200 MT & amp; ndash; Uros

6. syyskuuta 2020 Maantiepyörän Grand Prix -maailman paras korkealla - Erkek

6. syyskuuta 2020 Maantiepyörän Grand Prix -maailman paras korkealla - nainen

10. - 13. syyskuuta 2020 Maastopyörä Mega Saray Erciyes Hotel MTB Races-4 päivää / 4 kilpailua

14. syyskuuta 2020 Maantiepyörän Grand Prix Velo Erciyes - miehet

14. syyskuuta 2020 Maantiepyörän Grand Prix Velo Erciyes & amp; ndash; Nainen

15. syyskuuta 2020 Maantiepyörän Grand Prix Central Anatolia & amp; ndash; Nainen

15. syyskuuta 2020 Maantiepyörän Grand Prix Central Anatolia - mies

17. - 20. syyskuuta 2020 Mountain Bike Velo Erciyes MTB-kilpailut - 4 päivää / 4 kilpailua

20. syyskuuta 2020 Maastopyörä Erciyes alamäkeen

23. syyskuuta 2020 Mountain Bike Central Anatolia MTB Cup

24. syyskuuta 2020 Mountain Bike Kayseri MTB Cup

27. syyskuuta 2020 Maastopyörä Kayseri Velo Erciyes alamäkeen

1. lokakuuta 2020 Maastopyörän voittopäivä & amp; ndash; Victory Day MTB Cup

2. lokakuuta 2020 Maastopyöräily Mirada Del Lago Hotel MTB Cup

3. lokakuuta 2020 Maastopyörä Mt Argeus 2.200 mt MTB Cup

4. lokakuuta 2020 Mountain Bike Best High Altitude MTB Cup

8.-11. Lokakuuta 2020 Mountain Bike Marmonti Erciyes MTB-kilpailut - 4 päivää / 4 kilpailuajutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar