Gayrettepe Istanbulin lentoaseman metron ensimmäinen juna laskeutui raiteille

Gayrettepe Istanbulin lentoaseman metron ensimmäinen juna laskeutui raiteille
Gayrettepe Istanbulin lentoaseman metron ensimmäinen juna laskeutui raiteille

Ensimmäinen junayhteys Gayrettepe-Istanbul Airport -metroasemalle, joka yhdistää Istanbulin lentokentän keskustaan, valmistui ja laitettiin kiskoille. Ministerit Karaismailoğlun 120 kilometrin nopeutta voidaan käyttää Turkin nopeimmassa metrojunayhdistelmässä.


Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu totesi, että he ovat perustaneet parhaan kuljetusinfrastruktuurin Istanbulin lentokentälle, joka on maailman suurin lentokenttä, kun kaikki osuudet valmistuvat, ja että he ovat saavuttaneet tärkeän vaiheen 37,5 kilometrin pituisen Gayrettepe-Istanbulin lentokentän metroaseman rakentamisessa. Karaismailoğlu totesi, että yhdeksästä asemasta koostuva jättiläishanke rakennettiin 9 vuorokauden ja 7 vuorokauden 24 vuoron perusteella ja että ne edistyivät huomattavasti lyhyessä kahden vuoden jaksossa.

60 prosentin paikkavaatimus junajoukoille

Ministeri Karaismailoğlu korosti, että he asettavat etusijalle kotimaisten ja kansallisten tilojen käytön sekä junien rakentamisessa että metrolinjan rakentamisessa. Gayrettepe-Istanbulin lentokentän metroasema, junajoukot, joita 136 prosenttia nativismin vaatimuksista käyttää 60. Huomaa, että Turkissa tuotettu Karaismailoğlu: "Tämä metrolinja ei vain yhdistä Istanbulin lentokenttää ja Istanbulin neljää kulmaa, paikallisen metroaseman valmistuskapasiteetti kaivollemme kasvaa. "Se antaa merkittävän panoksen maailman nopeimpien metroasemien tuotantoon."

10 sarjaa on kiskoilla vuoden loppuun mennessä

Lentokenttäkuljetukset ovat melkein ministereitä Karaismailoğlu selittämässä, että ensimmäisten projektissa käytettävien junayksiköiden valmistuksen valmistuminen lyhenee puoleen tuntiin: "Kaikki metrot 80 km: n maksiminopeudella / Kellon aikana valmistuimme ensimmäisiä kertoja, kun metrojärjestelmä ja ensimmäinen Turkissa. Junamme asetettiin nopeuteen 120 km / h. "Se tehtiin asianmukaisesti."

Karaismailoğlu ilmoitti, että ensimmäinen junajoukko purettiin metrolinjalle Göktürkin ja Kağıthanen väliseltä akselilta ja että junajoukot kootaan linjan huoltokeskukseen tässä kuussa ja suorituskykytestit alkavat. Ministeri Karaismailoğlu korosti myös, että 10 junayksikön tuotanto valmistuu ja laitetaan kiskoille vuoden loppuun mennessä.

10 kaivukoneita toimi samanaikaisesti

Linja heti Turkissa ensimmäisenä käyttöön otetuissa metroprojekteissa 10 kaivoksella kertoo koneelle, jota käytettiin samanaikaisesti. Karaismailoğlu "kuljettajattoman junamme rakentamisen aikana, tunnissa myös 120 km: n nopean metronopeuden ennätys. Joka päivä 600 tuhatta Istanbulin asukasta matkustaa Gayrettepen ja Istanbulin lentokentän välillä lyhyessä ajassa, kuten 35 minuutissa. Kun metrolinjamme kulkee Beşiktaşin, Şişlin, Kağıthanen, Eyüpin ja Arnavutköyn alueiden rajojen läpi, se vähentää merkittävästi kaupunkien tieliikenteen kuormitusta. Tällä metrolinjalla, joka yhdistää Istanbulin lentokentän keskustaan, vahvistamme edelleen Istanbulin maailmankaupungin ominaisuutta ”.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar