Ensiapukoulutus Persianlahden lautoilla matkustaville matkustajille

Ensiapukoulutus Persianlahden lautoilla matkustaville matkustajille
Ensiapukoulutus Persianlahden lautoilla matkustaville matkustajille

Izmirin pääkaupunkiseudun maailman ensiapupäiväksi järjestämien tapahtumien puitteissa lahdella Persianlahdelle matkustaville matkustajille annettiin koulutusta ensiapukäytännöistä.


Izmirin pääkaupunkiseudun kunnanjohtajan Tunç Soyerin pandemiaa edeltävänä aikana perustaman kansanterveysosastoon kuuluvan koulutuksen osaston ensiapuyksikkö nimitettiin İzdeniz A.Ş: lle. Ensiaputiedotus ja myynninedistämistoimet toteutettiin lauttalinjoilla.

Matkustajatunnit ja Konak, passi, Karşıyaka ja Bostanlı-linjat sisälsivät käytäntöjä, joissa korostettiin ensiapun merkitystä matkan aikana järjestetyissä koulutuksissa. Koulutukset, joissa esitettiin hengenpelastustietoja, herättivät matkustajien suurta huomiota.

Ensiapu pelastaa ihmishenkiä

Koulutuksen matkustajien kanssa jaettiin, että kuolemaan johtavissa tapauksissa, jos potilas saavuttaa sairaalan 5 minuutin kuluessa, selviytymismahdollisuus on 70%, jos sairaalaan päästään 25 minuutissa, tämä prosenttiosuus laskee 50%: iin ja jos aikaa pidennetään yhteen tuntiin, potilaan mahdollisuus selviytyä on nolla. Ensiapuopettajat selittivät, että niiden ihmisten määrän lisääminen, jotka voivat käyttää ensiapua tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja oikein katastrofeissa ja hätätilanteissa, vähentää kuolemantapauksia ja vammaistilanteita samalla tavalla.

Vuodesta 2003 lähtien joka vuoden syyskuun toista lauantaina on vietetty maailman ensiapupäivänä 188 maassa. İzmirin ensiapuasioista tiedottamista, erityisesti raskaissa ja vaarallisissa tehtävissä työskenteleviä, kutsuttiin ensiapuun videoina, joissa kerrotaan ensiaputoimenpiteiden tärkeydestä, jotka on julkaistu digitaalisilla näytöillä ja kaupungin eri osissa riippuvilla julisteilla.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar