Elazigin kaupungin sairaaloiden sopimus on päättynyt

Elazigin kaupungin sairaaloiden sopimus on päättynyt
Elazigin kaupungin sairaaloiden sopimus on päättynyt

Elazig City Hospitalsin fysioterapia- ja kuntoutuspalvelusopimus on päättynyt.


Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş.

"Elazigin kaupunginsairaalan operaattori yrityksemme aikaisemmissa lausunnoissa Rönesans Holdingyhtiöt Rönesans Sille ilmoitettiin, että Operation Services Consultancy Inc. -yrityksen kanssa allekirjoitettiin sopimus fysioterapia- ja kuntoutuspalvelujen tarjoamisesta viideksi vuodeksi 01.08.2018 alkaen. TR: n terveys- ja terveysministeriö Rönesans Elazigin kaupunginsairaalan sopimusta on muutettu Operations Hizmetleri Consulting Inc: n julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuusmallilla. Terveysministeriö jättää kuntoutuspalvelut sopimuksen ulkopuolelle, ja ministeriö tarjoaa kuntoutuspalvelut. Seurauksena päätöksestä jättää kuntoutuspalvelut hankkeen ulkopuolelle Rönesans Operation Services Consultancy Inc.:n ja yhtiömme välillä ei ole allekirjoitettu fysioterapia- ja kuntoutuspalvelusopimusta 11.09.2020, ja siihen liittyvä sopimus on irtisanottu osapuolten yhteisellä sopimuksella. Yrityksemme kaikki velat ja käyttöomaisuus Elazigin kaupunginsairaalan fysioterapia- ja kuntoutusliiketoiminnan työntekijöille Rönesans Operation Services Consultancy Inc. korvaa sen, eikä yhtiömme ole vastuussa mistään vahingoista tai vastuusta sopimuksen irtisanomisen vuoksi. "

Hibya-uutistoimistojutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar