Vaihe 19/2 Covid 3 -vasta-aineterapian tutkimukset aloitettiin

Vaihe 19/2 Covid-3-vasta-aineterapian tutkimukset aloitettiin
Vaihe 19/2 Covid-3-vasta-aineterapian tutkimukset aloitettiin

Vasta-ainehoidosta, jonka tutkimukset aloitettiin Covid-19: n aiheuttaman sairaalahoidon estämiseksi, ilmoitettiin kahden yrityksen lausunnolla, että vaiheen 2/3 kliiniset tutkimukset, joissa hoidon turvallisuutta ja tehokkuutta arvioitiin.


Ilmoitettiin, että jos ensimmäiset ennen vuoden 2020 loppua esitettävät tulokset ovat positiivisia, vasta-ainehoidon varhainen saatavuus vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla on mahdollista.

GSK ja Vir Biotechnology ilmoittivat, että annos annettiin ensimmäiselle potilaalle osana vaiheen 19/2 tutkimusta COVID-3: n varhaisesta hoidosta potilailla, joilla on suuri sairaalahoitoriski.

PHASE 1.300/2 -tutkimus, johon osallistui noin 3 potilasta, joilla oli varhaisessa vaiheessa oireenmukainen infektio maailmanlaajuisesti, arvioidaan, estääkö monoklonaalisen vasta-aineen (VIR-7831) kerta-annos sairaalahoitoa COVID-19: lle. Tutkimuksessa, jonka tavoitteena on saada ensimmäiset tulokset ennen tämän vuoden loppua, jos tulokset onnistuvat, vasta-aineterapiaa voidaan käyttää alkuvuodesta 2021.

GSK: n tutkimus- ja kehityspäällikkö Dr. "Monoklonaaliset vasta-aineet SARS-CoV-2-virusta vastaan ​​voivat tarjota tehokkaan ja välittömän immuunivasteen COVID-19: lle odottamatta, että kehomme tuottaa omia vasta-aineitaan", Hal Barron sanoi lausunnossaan. Mielestäni tämä on erityisen tärkeää, jos ei ole tehokasta rokotetta. Tässä tutkimuksessa arvioidaan VIR-7831: n kykyä estää korkean riskin yksilöitä etenemästä vaikeaan sairauteen. "Tulevissa tutkimuksissa testataan myös nopeutta, jolla vasta-aine voi estää tartunnan ja vähentää taudin vakavuutta korkean riskin potilailla."

Vir toimitusjohtaja Ph.D. George Scangos sanoi: "Sekä potilaille että yhteiskunnalle on erittäin tärkeää kohdella potilaita, joilla on alkanut COVID-19, estämällä heitä pahenemasta. Sairaalajärjestelmät ympäri maailmaa ovat epäonnistuneet, ja uudet infektiot rasittavat edelleen rajoitettuja resursseja. Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli osoittaa, voisiko VIR-7831 vähentää merkittävästi sairaalahoidon tarvetta vanhuksilla tai korkean riskin potilailla, joilla on kroonisia sairauksia. sanoi.

Hibya-uutistoimistojutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar