Covid-19-koulutus taksinkuljettajille

Covid-19-koulutus taksinkuljettajille
Covid-19-koulutus taksinkuljettajille

Kocaeli Metropolitan Municipality jatkaa koulutustaan ​​ammattiryhmille Covid-19-taudinpurkauksen vuoksi. Tässä yhteydessä kansalaisten päivittäin käyttämiä taksinkuljettajia koulutettiin.

KOULUTUKSET JATKUVAT


Kocaeli Metropolitan Municipality tarjoaa koulutusta ammattiryhmille, jotka ovat eturintamassa ja paikoissa, joissa kansalaiset ovat tiheästi ja joiden uskotaan olevan usein yhteydessä toisiinsa. Parturien, kampaajien, kouluruokaloiden, päiväkotien ja lastentarhojen, poliisilaitoksen henkilöstön koulutuksen jälkeen on annettu koulutusta toimenpiteistä, jotka Covid-19-toimenpiteiden puitteissa on toteutettava kaupallisissa takseissa ja taksiasemilla.

TAXI-KULJETTAJAT KOULUTUKSESSA

Kaikki toimenpiteet, jotka on toteutettu Covidien-19-taudinpurkauksen vuoksi Turkissa Kocaelissa vuonna 1100, kun taas kansalaisille suunnattu cabbit-koulutus on erittäin tärkeää liikenneturvallisuuden varmistamisen kannalta. Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta antoi taksinkuljettajille ja taksiasemilla työskentelevälle henkilökunnalle koulutusta Covid-19-toimenpiteistä, jotta kansalaiset voivat käyttää takseja mielenrauhalla.

KOULUTUKSET KONGRESSIKESKUKSESSA

Kocaelin kongressikeskuksessa pidettiin Kocaeli Metropolitan Municipality Health and Social Services Departmentin terveyskasvatusyksikön kouluttamat koulutukset. Terveys- ja sosiaaliosastopäällikkö Ebubekir Ardıç, Kocaeli-kuljettajien ja autokauppiaiden kamaripresidentti Kemal Kaya, taksinkuljettajat ja taksiasemilla työskentelevä henkilökunta osallistuivat ensimmäiseen taksin ja taksiaseman henkilökunnalle annetusta koulutuksesta.

VAROTOIMENPITEET

Terveys- ja sosiaaliosaston osaston järjestämässä koulutuksessa terveysasioiden pääosasto; Yksityiskohtaista koulutusta annettiin taksinkuljettajien varotoimenpiteistä, asiakkaiden toteuttamista toimenpiteistä sekä kaupallisten taksien ja pysäkkien hygieniatoimenpiteistä. Valmentajat panivat merkille, että sääntöjen noudattaminen on välttämätöntä, ja huomautti, että jos sääntöjä ei noudateta, epidemia kasvaa kuin lumipallo ja lisää leviämisriskiä kaikille.

"PUHDISTUS, Etäisyys ja maski-asiat"

Koulutuksen lopussa terveys- ja sosiaaliosaston päällikkö Ebubekir Ardıç piti lyhyen puheen; ”Taksinkuljettajat eivät tänään avanneet taksimittareita ja tulivat tänne. Joten he välittävät tästä asiasta. Covid-6 on taistellut noin kuusi kuukautta. Valitettavasti monet ihmiset sairastuivat tai kuolivat tämän taudin takia. Mitä meidän tulisi tehdä pitääkseen itsemme ja maamme hengissä? Keskitymme niihin. Menemme läpi tämän ajan noudattamalla siivouksen, naamioiden ja sosiaalisen etäisyyden sääntöjä. Valtiomme tekee jo tarvittavaa epidemiatutkimusta. Kocaelin pääkaupunkiseudun kunniaksi tuemme aina edelleen sinua.

KIITOS BÜYÜKŞEHİRille

Toteamalla, että pääkaupunkiseudun kunta on aina kauppiaiden kanssa, Kocaelin kuljettajien ja autoteollisuuden käsittelijöiden kamarin johtaja Kemal Kaya; Kaupunki on maamme johtavia teollisuus- ja matkailukaupunkeja. Jotta voimme tarjota tämän kauniin kaupungin kuljetuspalvelua terveellä tavalla, pyysimme pääkaupunkiseudulta koulutusta Covid-19-taudinpurkaustoimenpiteistä. He eivät loukanneet meitä. Haluan kiittää kaikkia ystäviäni puolesta kaikkia, jotka tarjosivat tätä palvelua ja osallistuivat.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar