Çayırova Tuzla -yhteystie valmistunut

Çayırova Tuzla -yhteystie valmistunut
Çayırova Tuzla -yhteystie valmistunut

Çayırovan ja Tuzlan yhdistävien siltojen ja yhdistystien valmistuttua alueen ihmiset huokaisivat helpotuksesta. Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan toteuttama projekti kiihdytti liikennevirtaa ja tarjosi kuljetuksille paljon mukavuutta. Kuljetus on nyt nopeampaa ja turvallisempaa alueella, jossa teollisuuslaitokset ovat keskittyneet, kahden pääkaupunkikaupungin yhdistävien siltojen ja yhdistystien ansiosta.

TÄRKEÄT PROJEKTIT TULEVAT ELÄÄN


Kocaelin pääkaupunkikunta, joka helpottaa elämää toteuttamalla merkittäviä projekteja yksi kerrallaan, kiinnittää huomiota erityisesti investoinneillaan liikenteeseen. Metropolitan, joka on toteuttanut tärkeitä hankkeita Kocaelissa pohjoisesta etelään idästä länteen, on suorittanut tärkeän työn tarjoamalla siirtymän Kocaeli-Istanbul-yhteyteen. Tuzla Şifa Mahallesin ja Çayırovan välisen siltayhteyden ansiosta kahden alueen välinen kuljetus on helpottunut.

UUDET JA PARANTAVAT NAAPURIT

Şifa Mahallesin asukkaat, jotka pääsivät Şekerpınar -yhteystielle Çiftlik Caddesin kautta, tarjosivat pääsyn Çayırovan ja İzmitin keskustaan. Uuden projektin avulla liittymällä E-80: een voidaan toteuttaa sekä itä-länsi- että pohjois-etelä-liikenne. Naapurustossa sijaitsevan kuorma-autopuiston eteläosaan kulkeva käytävä ja yhteydet helpottivat Şifan alueen ja Çayırova Yeni Mahallesin kuljetusta.

2500 METRIÄ VALMISTETTU

Hankkeen puitteissa valmistettiin 2 metriä tiet. Tutkimuksessa valmistettiin 500 tuhatta 4 kuutiometriä betonia, 615 tonnia rautaa, 675 metriä sadevesiviemäröintiä, 429 metriä juomavesilinjaa. Siltoille valmistettiin 597 metriä paaluja. Tutkimuksen puitteissa rajattiin 852 5 neliömetriä parkettia ja 600 10 metriä rajoja. Teillä käytettiin 150 tuhatta 11 tonnia asfalttimateriaalia. Lisäksi hankkeen puitteissa valmistettiin savi-, pora- ja paalu- ja suihkumoottoria.

Kaksi siltaa rakennettu

Hankkeen käyttöönoton yhteydessä yhteys E-80: een saatiin ja liikennevirta sekä itä-länsi- että pohjois-eteläsuunnassa. Rakennettu silta ja yhdystiet ovat yhdistäneet Tuzla Şifan piirin ja Çayırovan alueen. Hankkeen puitteissa rakennettiin yksi 1 ja puoli metriä pitkä 91 metriä leveä ja yksi 7 metriä pitkä 90 metriä leveä silta.

KULJETUS ÇAYIROVAN VÄLILLÄ - TUZLA ON HELPOSTI

Kuljetusongelma Şifa Mahallesin ja Çayırovan alueen välillä, jolla ei ole suoraa yhteyttä E-80: een, joka on Şekerpınar -yhteystie, poistuu rakennettujen yhteystien ansiosta. Şifa Mahallesin asukkaat, jotka pääsevät Şekerpınar -yhteystielle Çiftlik-kadun kautta, tarjoavat helpomman pääsyn Çayırovan suuntaan projektin päätyttyä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar