Castrol Ford Team Turkey, valmistuu MM-ralliin

Castrol Ford Team Turkey, valmistuu MM-ralliin
Castrol Ford Team Turkey, valmistuu MM-ralliin

Painohistoria on nimi Turkin Euroopan mestaruuskilpailuille. Castrol Ford Team Turkey, WRC on yksi maailman tärkeimmistä urheilutapahtumista - järjestetään rallin MM-kisoissa 18.-20. Syyskuuta. Tänä vuonna kaksi nuorta ja lahjakasta nimeä Ali Türkkan ja Can Sarıhan kilpailevat joukkueessa, joka uudisti organisaationsa saadakseen nuoria kykyjä Turkin rallilajiin.


WRC on suurin urheilujärjestö kotimaassaan Turkissa - Marmariksessa, rallin MM-rallin turkkilaisessa osuudessa, tänä vuonna 19 urheilijaa 130 maasta, ja se järjestetään 65.-18. Syyskuuta ja Marmariksessa on mukana 20 autoa.

WRC Marmaris Rally, ensimmäinen pitkään pidetty suuri ja kansainvälinen urheilutapahtuma, ajetaan MM-rallin 5. osuutena. Samaan aikaan vuonna 2020 Turkin rallin mestaruuskilpailuissa rallin ensimmäinen ja toinen osa ajetaan Turkin ensimmäisenä ja ainoana Euroopan mestarina Castrol Ford Team Turkey Rally Teamina, joka kilpailee täysjoukkueena.

Castrol Ford Team Turkey kilpailee tänä vuonna kolmessa lupaavassa nuoressa lahjakkuudessa

Turkkilaiset rallivat nuorissa tähdissä tukemaan tämän vuoden pilottihenkilöstöä. Tavoitteena on huolellisesti ja nuorempi Castrol Ford Teamin nuori kuljettaja Turkissa Emre Hasbay osallistua joukkueen uuteen lisäykseen kaksi nuorta ja lahjakasta nimeä Ali Türkkan ja Can Sarıhan WRC - Marmaris Rally Turkey -kilpailu kilpailevat.

Ali Türkkan - Onur Aslan -duo kilpailee upouuden Ford Fiesta Rally4: n kanssa

Vuonna 1999 syntyneet Ali Türkkan ja perämies Onur Aslan kilpailevat Ford Fiesta Rally4: n istuimella, joka on Fordin uusi auto, joka hallitsee kaksivetoista luokkaa rallimaailmassa. Hänen uransa alkoi radalla ja voitti Turkin radan mestaruuden Türkkanin, mutta 18-vuotias, vuonna 2019, siirtyi radasta kilpailuun. Vuoden 2019 lopussa testikilpailuna Castrol Ford Team Turkey kilpaili kehossa ja silmissä, jotka olivat täynnä suorituskykyä. Vuoden 2020 alussa Castrol Ford Team Türkkan -sopimus allekirjoitettiin Turkin kaksivetoisen rallin mestaruuden kanssa ja Turkin ralli kohti nuorten kuljettajien mestaruutta edustaa Castrol Ford Team Turkkia

Vuonna 1995 syntynyt Emre Hasbay kilpailee perämoottorin Candaş Uzunin kanssa Ford Fiesta R2T: n istuimella. Turkki antaa nuorille lahjakkuuksille aloitetun rallin, jonka tavoitteena on hankkeen mukaan valittu "Aja tulevaisuuteen" ja vuoden 2019 Castrol Ford Team -kilpailu Turkissa alkavan Hasbayn sisällä.

Adnan Sarıhanin, yhden entisten mestarilentäjien, ja joukkueen uuden nuoren kyvyn, vuonna 1998 syntyneen Can Sarıhanin poika kilpailee perämiehen Afşin Baydarin kanssa Ford Fiesta R2T: n istuimella tänä vuonna. Sarıhan, nuori lahjakkuus, joka on kasvanut joukkueen infrastruktuurissa jo varhaisesta iästä lähtien ja oppinut rallin keittiössä, on hänen ensimmäinen vuosi ohjaajan istuimessa tänä vuonna. Castrol Ford Team Turkey -kilpailun joukkue lukuun ottamatta amatöörilentäjiä ja nuoria lentäjiä yhteensä 11 joukkueesta, MM-rallin MM-turkkikilpailu alkaa Ford Fiestalla.

Turkey Rally Championship -joukkue toi viime vuonna nelivetoisen Fiesta R4 -istuimen Umitcan Özdemirin tänä vuonna perämiehen istuimen Batuhan Memişyazıc duon kanssa. Viime vuosina kaksivetoinen luokka Fiesta R5T -autossa peräkkäisillä mestaruuskilpailuilla, jotka saivat ümitcan Ozdemirin vaihdettaessa tänä vuonna ensimmäistä kertaa neliveto, joka on suunnattu tuntemaan auto ja kausi loppuun asti parantamaan itseään kohti Turkin mestaruutta.

Castrol Ford Team Turkey kahdesti urallaan katon alla, joka voitti Turkin rallin Sunman And Young Drivers Championshipssa, pidetään jälleen tänä vuonna Ford Fiesta Championshipissä.

Mestarilentäjä Murat Bostancı ohjaamaan nuoria lentäjiä

Tämän vuoden mestarilentäjän yksityislentäjän paikalta tullut Castrol Ford Team Turkey Murat Bostanci siirtyi ohjaajan paikan valmentamiseen. Bostancı tekee tiivistä yhteistyötä joukkueen nuorten lentäjien kanssa tänä vuonna heidän kehityksessään. Myös monien vuosien kokemus ja kokemus Turkista ja Euroopasta yrittää nyt siirtää muille joukkueen lentäjille. Serdar Bostancı, joka on ollut joukkueen johtaja joukkueen ensimmäisestä päivästä lähtien, on jälleen joukkueen kärjessä kunniajäsenenä tänä vuonna.

Castrol Ford Team Turkey, tuotemerkit, ja tavoittelee mestaruutta kahdessa piirtää nuoria

Nuorten lentäjien tukemana Euroopassa ja siirtyä kilpailukykyiselle tasolle MM-kisoissa ja uudelleen ennen turnauksen rallissa ansaitsematonta kansainvälistä mestaruutta toimimalla tavoitteenaan tuoda Turkkiin Castrol Ford Team Turkey, tänä vuonna uudella jäsentelyllä, 2020 Turkey Rally Constructors Championship 2020 Turkey Rally Young Pilots mestaruuskilpailu 2020 Turkki rallimestaruus kaksivetoisilla tavoitteilla.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar