Bussilennot Sakaryasta Sabiha Gökçeniin alkavat 18. syyskuuta

Bussilennot Sakaryasta Sabiha Gökçeniin alkavat 18. syyskuuta
Bussilennot Sakaryasta Sabiha Gökçeniin alkavat 18. syyskuuta

Lennot Sakaryasta Sabiha Gökçenin lentokentälle alkavat perjantaina 18. syyskuuta. Presidentti Ekrem Yüce sanoi: "Olemme valmistuneet valmisteluihimme. Ensimmäisessä vaiheessa on yhteensä 9 saapuvaa ja 9 lähtöä koko päivän. Lisäämme lentojemme määrää tulevaisuudessa. Toteutamme myös koronavirustoimia 29 matkustajakapasiteettiautoissamme. Onnea ”, hän sanoi.


Sakarya Metropolitan Municipality aloittaa bussiliikenteen järjestämisen Sabiha Gökçen -lentokentälle 18. syyskuuta. Pormestari Ekrem Yüce kertoi, että yhden pääkaupunkiseudun tytäryhtiön BELPAŞ: n puitteissa toteutettavat linja-autoliikenne tehdään mukavilla ja uusimmilla HAVASAK-linja-autoilla. Aloitamme lennot Sabiha Gökçenin lentokentälle 18. syyskuuta. Hän jakoi hyviä uutisia sanomalla ”Onnea kaikille kansalaisillemme”.

Onnea kaikille kansalaisillemme

Presidentti Ekrem Yüce selitti odotettuja hyviä uutisia: "Kansalaisillamme on ollut pitkään ongelmia kuljetuksessamme kaupungista Sabiha Gökçenin lentokentälle. Tarjotaksemme kansalaisillemme turvallisemman, mukavamman ja terveellisemmän palvelun lentokenttäkuljetuksissa, olemme ottaneet käyttöön HAVASAK-nimisen linja-autokannan. Aloitamme ensimmäiset lennot perjantaina 18. syyskuuta. Ensimmäisessä vaiheessa on yhteensä 9 saapuvaa ja 9 lähtöä koko päivän. Lisäämme lentojemme määrää tulevaisuudessa. Toteutamme myös koronavirustoimia 29 matkustajakapasiteettiautoissamme. Onnea ”, hän sanoi.

Lippu myönnetään 8 haarassa

HAVASAK, joka alkaa palvella viiden ajoneuvokannan kanssa, lähtee Sakaryan pääkaupunkiseudun kaupunkien linja-autoasemalta, ja sen viimeinen pysäkki on Sabiha Gökçenin lentokenttä. Lippupisteitä on yhteensä 5 haarassa, mukaan lukien Kent Square, Terminal, Campus, Blue Stop, Çark Street, Şal Street, Erenler Potato Market ja Sabiha Gökçen Airport. Verkkolippujen myynti tapahtuu numerolla 8 0850 480 34 tai osoitteessa havasak.com.tr osoitteessa belpas.com.tr.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar