Ekrem İmamoğlun tekemä tutkimus Bebekin rannasta ja Bebek-puistosta

Ekrem İmamoğlu tutki Bebekin puistoa
Ekrem İmamoğlun tekemä tutkimus Bebek-puistosta

Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja (IMM) Ekrem İmamoğlu tutki Bebek-rannan ja Bebek-puiston töitä paikan päällä. İmamoğlu, joka meni eilen piiriin apulaispääsihteerien Mahir Polatin ja Gürkan Alpayn kanssa, teki ensin havaintoja rannalla. Gürkan totesi, että rantajärjestelyhanke sisältyy Bebek-puiston kunnostustöihin ja he odottavat muistomerkkilautakunnan vastausta alueeseen.

PYYDI MUHTARIN AINEEN


İmamoğlu, joka meni puistoon rannalla saatujen tietojen jälkeen, kysyi puisto- ja viheralueiden osaston päälliköltä Yasin Çağatay Seçkinilta mukhtar-palvelurakennuksen rakentamisesta. Seçkin antoi seuraavat tiedot İmamoğlulle:

”Tulimme tänne viime viikolla Bebekin asukkaiden kanssa, ja myös päämiehemme oli siellä. Keräsimme kaikki kansalaisjärjestöt. He ehdottivat itse useita paikkoja. Etsimme ratkaisua, puhdistamme tämän paikan kokonaan. Heidän vaatimuksensa oli olla estämättä moskeijan näkymää. Olemme etsimässä tätä. Tarpeettomat rakenteet poistetaan ja moskeijan tarvitsemat wc-ongelmat poistetaan. "

"YMPÄRISTÖLLE YHTEENSOPIVA, TEEMME TILAUKSEN KAUNISEKSI TILAAN"

Sanomalla: "Silloin ei ole asiaa, josta emme voi sopia täällä", Imamoğlu sanoi. "En hyväksy täällä satunnaisia ​​näkemyksiä, en voi hyväksyä niitä. Puiston sulkeminen tällä tavalla näyttää minulle erittäin haitalliselta, vaikka se olisi osa maisemaa. Tehdään ympäristöstä kaunis tila. Tällaisessa kentässä esimerkiksi ei asfaltti, vaan jokin muu, osa maisemaa, lopetetaan prosessi teoksilla, jotka näyttävät hyviltä tyhjinä ja lisäävät identiteettiä. En puhu Baby Parkista. Tämä on mitä sanoin; Siellä on buffet-malleja, siistiminen. Meidän on täytettävä kaikki nämä tieteenalat, organisoitava ja poistuttava ”.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar